UA

Сергей Притула: "В Днепре я иногда ночую по дороге из АТО" (ФОТО)

Сергей Притула: "В Днепре я иногда ночую по дороге из АТО" (ФОТО)

Через две недели, 8 декабря, в Днепр снова приезжает украинский ведущий, комик Сергей Притула и его "Вар'яти-шоу". 

В эксклюзивном интервью Информатору Сергей Притула рассказал о том, что его связывает с нашим городом, какие плюсы и минусы быть известным, а также рассказал, поедет ли в Россию"болеть" за национальную сборную, если она выйдет в чемпиноат Мира по футболу.

*Далее приводим интервью с Сергем Притулой на языке оригинала

Притула не став описувати себе для тих, хто його ще не знає

А смисл? Я точно так само можу описати, яке на смак манго, але що це дасть людині, яка його не куштувала?

unnamed

Про те, коли все втигає зробити - зйомки в декількох телепередачах, гастролі «Вар’яти-шоу» (недавно ще й телевізійна версія з'явилася)

Дякую батькам, що з дитинства навчили правильно планувати особистий час. Якщо грамотно його розподіляти і не спати 8 годин на добу (я чесно не розумію, як деякі люди дозволяють собі проспати третину життя!!!),  то можна встигати на кількох фронтах одночасно. Я зараз і в прямому, і в переносному сенсі.

Про те, що імпоную більше: виступати перед живою публікую чи все ж таки, телевізійні зйомки і чому

Це не можна порівнювати. У кожному випадку це інша філософія роботи. Сцена має свою атмосферу, павільйон - іншу. Мені комфортно і там, і там. Так завжди буває, коли любиш свою роботу!

unnamed-1

Дитячі мрії: від «ворошилівського стрілка» до диякона

Коли тобі 6-8-10-12-15, ти вряд чи однозначно мрієш про щось одне. Тим більше про кар’єру телеведучого. Моє дитинство було ще за часів Союзу, а там, відверто кажучи, телебачення було не таке розважальне, як сьогодні. Однозначно були якісь мрії, які з віком сильно мінялись. У своїх фантазіях я уявляв себе і «ворошилівським стрілком», і дияконом, і адвокатом, і кур’єром. В якийсь момент було байдуже, ким бути, головне -  аби подобатись дівчатам (сміється).

Плюси в роботі ведучого

Ну, не буду приховувати, медійна впізнаваність спрощує стосунки з бюрократичною машиною. Ну і часом паркувальники грошей за паркування не беруть (посміхається).

Не без мінусів

Трохи надокучає зайва увага у громадських місцях і надмірна цікавість журналістів до особистого життя.

Дніпро - особливе місто

Виключно теплі. Кілька років грав у Дніпролізі КВН. А то були шалені часи! Та й зараз я тут часто буваю. Мінімум 2 рази на рік з концертами. 3-4 рази по лінії корпоративної роботи. Часом ночую по дорозі з АТО.

Чутки, що Притула закохався в Дніпрі у молодості

Ну, було діло (посміхається).

Улюблені місця в Дніпрі

Не маю ніякого бажання їх розкривати. Саме тому мені там добре, що я можу там спокійно зустрічатись і спілкуватись з дніпровськими друзями!

Про національну збірну та поїздку до Росії на чемпіонат Світу з футболу

Ставлю на те, що вийдуть! Вболівати, швидше за все, не поїду. Я в якихось «чорних списках» «ДНР/ЛНР», то гарантії безпеки у Мордорі у мене немає.

Про ситуфцію навколо "Дніпра", котрий тільки-но грав у фіналі Ліги Європи, а зараз може зникнути

Це велика трагедія як для міста, так і для всього українського футболу! Дуже покладаюсь на мудрість власників клубу і на те, що Дніпро повернеться на чільні позиції у чемпіонаті!

post323066_7f5db_content

Недорогі квитки на "Вар'яти-шоу" у Дніпрі: від чього це залежить

Добре, наступного разу будуть вищі! Цінова політика на квитки формується із врахуванням багатьох складових: гонорар артиста, оренда залу, світла, звуку, трансфер, проживання, харчування, реклама концерту, % кас, що продають квитки, податки і, звичайно ж, інтерес організатора. Адекватна цінова політика квитків на наше шоу обумовлена скромними «апетитами» учасників шоу і тотальною оптимізацією витрат організаторами.

Волонтерська діяльність

Цього разу ми зробимо так само, як і в минулі рази - частку коштів з концерту віддамо в волонтерський фонд Романа Зозулі. Частка з кожного концерту відрізняється, позаяк у нас кожного місяця різна кількість концертів, а видаткова частина регулярно стабільна. Тому в один місяць ми можемо віддати з концертів – 100 000 грн, в інший  25-ть, а в інший – 200. Станом на цей момент, за 11-ть місяців 2016-го ми передали на потреби наших хлопців 960 000 грн (безпосередньо на закупку оптики, транспорту та водолазного спорядження, а також на утримування реабілітаційного центру для воїнів АТО у Тернополі). Зрозуміло, що в грудні цифра перевалить за мільйон. Це те, що ми можемо собі дозволити.

Що і кому потрібно зробити, аби війна скінчилася

Питання мимо мене. Соррі.

Як робити вигляд, що все гаразд, коли насправді все інакше

Іноді людям буває все одно, що у тебе в житті чи на душі. Особливо коли це стосується роботи. Тому ти просто абстрагуєшся. Бо всім дійсно пофіг.

Секрет успіху

Не знаю. Я просто багато працював і працюю. Праця дає дивіденди. А якоїсь формули, по якій усі можуть стати успішними просто не існує.

Побажання дніпрянам

Міцного здоров’я і мирного неба над головою!

Концерт "Вар'яти-шоу" состоится в Днепре в четверг, 8 декабря в ДК "Шинник". Начало в 19:00.

unnamed

Дарья Калиновская

Последние новости Днепра

>>> В центре Днепра такси столкнулось с полицейскими на Toyota Prius (ФОТО)

>>> Ночная погоня в Днепре: полицейским снова угрожали оружием (ФОТО)

>>> В Днепре бесплатно покажут фильм, посвященный погибшим бойцам полка Днепр-1 (ФОТО, ВИДЕО)

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.