UA

Новини тижня: що зроблено на Дніпропетровщині

Новини тижня: що зроблено на Дніпропетровщині

Будівництво дитсадка, реконструкція житлового будинку, капремонт доріг та парку. На якій стадії проекти – у щотижневому ТОП-5 новин від ДніпроОДА. 

Завершили капремонт вулиці Федора Панка у Петриківці. Одна із головних доріг селища веде до центрального ринку – тепер вона із новим асфальтовим покриттям.

Розпочали дорожні роботи у селі Керносівка Новомосковського району. Ремонтники оновлюють центральну вулицю – Калинову. Там розташовані амбулаторія, школа, дитсадок та будинок культури.

У Кам’янському осучаснюють центральний парк – його капітально не ремонтували понад 70 років.

Побудували чотири нових фонтани, відновили водойму, реконструювали адміністративну будівлю. Підрядники звели поле для баскетболу, волейболу та міні-футболу, скейт-парк. Зараз облаштовують сучасний майданчик із тренажерами та воркаут-зоною, а також дитячий майданчик для малечі. Передбачать і турнікети для людей із особливими потребами.

У розпалі – будівництво нового дитсадка в Обухівці Дніпровського району. Ремонтники забетонували основу для підлоги та колони першого поверху. Наразі роблять перекриття під стелю. Поряд із будівлею садка зводять котельню та резервуар для технічної води.

У селі Вербуватівка Варварівської об’єднаної громади реконструюють житловий будинок – він стояв занедбаним десятки років. Після капремонту там мешкатимуть 12 сімей лікарів, педагогів та інших фахівців. Ремонтники вже замінили покрівлю, вікна та утеплили фасад. Зараз працюють всередині.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.