UA

Цьогоріч відпочили та оздоровилися понад 180 тисяч дітей з Дніпропетровщини – Валентин Резніченко

Цьогоріч відпочили та оздоровилися понад 180 тисяч дітей з Дніпропетровщини – Валентин Резніченко

Від початку року вже понад 180 тисяч дітей з Дніпропетровщини відпочили та оздоровилися. У таборах по всій Україні побували й близько 5 тисяч дітей АТОвців, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко. 

 

«До навчального року школярі Дніпропетровщини приступили з новими силами. Понад 180 тисяч хлопців та дівчат відпочили та оздоровилися у таборах України. Безкоштовно подорожували сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти АТОвців, відмінники, переможці конкурсів», - розповів Валентин Резніченко. 

 

Хлопці та дівчата відпочивали у 35 таборах, десяти санаторіях та трьох дитячих центрах країни. Приймали дітей і у понад 800 пришкільних таборах. У 40 з них школярі не лише розважалися, а й підтягували знання іноземної. Там працювали мовні групи з англійської, німецької, французької та іспанської мов.

До кінця року в дитячі центри поїдуть ще близько трьох тисяч школярів Дніпропетровщини. Загалом цього року на оздоровчу кампанію виділили майже 100 млн грн з державного, обласного та місцевих бюджетів.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.