UA

У Соборній райраді Дніпра відкрили буккросинг, – Юрій Голик

У Соборній райраді Дніпра відкрили буккросинг, –  Юрій Голик

У Соборній районній раді Дніпра відкрили куточок буккросингу. Більше ста книжок для креативної бібліотеки – подарунок ДніпроОДА. Є класика, сучасна література і новинки, що можуть зацікавити працівників установи та її відвідувачів.   

 

«Продовжуємо нашу гарну традицію – облаштування буккросингів по всій області. Сьогодні даруємо книжки Соборній районній раді Дніпра. Це вже дев’ята «народна бібліотека», яку ми поповнюємо. Людина, яка читає, завжди переможе людину, яка лише дивиться телевізор. Це особливо важливо на фоні нескінченного потоку інформації, що ллється з усіх боків. Головне – читати  правильні твори та бути розумними», - зауважив радник голови ДніпроОДА Юрій Голик. 

 

Полиці буккросингу в Соборній районній раді наповнені цікавою літературою. На неї тут уже давно чекали.

 

«Ще під час встановлення полиць багато співробітників цікавились, коли вже будуть книги. Така ініціатива для нас дуже важлива і корисна, оскільки Соборний район переважно студентський і тут багато молоді. Освічена молодь – запорука розвитку нашої держави», - зауважив голова Соборної районної у місті Дніпрі ради Артем Тімарєв. 

 

Працівники райради розглядають книжки. Обрати є з чого: тут і класика – вітчизняна та зарубіжна, і  новинки. Приділили увагу й вивченню іноземних мов: на полицях – англійський і польський словники.

 

«Читання – моя слабина. У стрімкому розвитку сучасних технологій, коли ми постійно кудись біжимо,  приємно, якщо можна на хвилинку зупинитись і почитати якусь гарну книгу», - розповіла головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Олена Денисенко. 

 

Соборна районна рада розташована на площі Шевченка, 3. Скористатися буккросингом можуть усі бажаючі. Головне правило – на місце взятої книги необхідно поставити іншу.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.