UA

Другий диск пісень, народжених в АТО, презентуємо на великому концерті у Києві, – Валентин Резніченко

Другий диск пісень, народжених в АТО, презентуємо на великому концерті у Києві, – Валентин Резніченко

29 вересня відбудеться презентація другого диску з композиціями учасників фестивалю «Пісні, народжені в АТО». На великому концерті у Києві зберуться лауреати фесту та українські зірки. Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко. 

 

«Вже другий рік поспіль лауреати фесту «Пісні, народжені в АТО» записують студійний диск зі своїми композиціями. Дві тисячі екземплярів першої збірки миттєво розлетілися по всій Україні. Тому цьогоріч тираж диску збільшимо до 5 тисяч. Презентуємо альбом в одному з центральних концерт-холів країни вже наприкінці вересня. На сцену разом вийдуть талановиті бійці та українські зірки», - зазначив Валентин Резніченко. 

  

Збірку презентують в Міжнародному центрі культури і мистецтв (колишньому Жовтневому палаці) 29 вересня. Виступатимуть  20 лауреатів двох фестів «Пісні, народжені в АТО». Вони співатимуть сольно та в дуеті з українськими зірками.

 

«На презентацію диску зберуться понад 2 тисячі людей. Як і минулого року, на концерт запрошуємо гостей з усієї країни. Всі вони отримають диск у подарунок. Друга збірка буде  мультимедійною - крім півсотні вже відомих та нових композицій, до неї увійдуть 5 кліпів», - розповіла координатор Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА Наталія Шуліка. 

 

Щоб потрапити на концерт, необхідно отримати безкоштовне запрошення. По нього можна звертатися до Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА за адресою: Дніпро, пр-т Поля, 1, 1-й поверх, тел.: (056) 742-86-62, (068) 679-89-61. Заявки можна надсилати й на електронну адресу фесту: atofest.dnipro@gmail.com.

У травні цього року ДніпроОДА та обласна асоціація воїнів АТО організували другий всеукраїнський фестиваль «Пісні, народжені в АТО». Зразу після нього розпочали й запис другого диску із фронтовими піснями. Нині лауреати фесту, звукорежисери, дизайнери, юристи завершують роботу над створенням альбому.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.