UA

Новини тижня: що зроблено на Дніпропетровщині

Новини тижня: що зроблено на Дніпропетровщині

Екологічні проекти, капремонт доріг та реконструкція лікарні. На якій стадії роботи – у щотижневому топ-5 від ДніпроОДА.

У Радушному Криворізького району реконструюють дренажно-паводкову мережу. Від підтоплень врятують близько 4 тисяч мешканців селища. Нині на об’єкті ведуться підготовчі роботи. Завершити все повністю підрядники планують до кінця року.

На місці засміченої балки Кандибіна в Кривому Розі вже у наступному році з’явиться нова зона відпочинку. Нині підрядники позбулися від несанкціонованого сміття, стали до розчистки двох ставків. За планом ще – ремонт старої дренажної системи водовідводу.

У Нікополі капітально ремонтують вулицю Довгалівська. Асфальтобетонне покриття замінюють на проїжджій частині. Нині роботи в розпалі. Завершити їх повністю будівельники планують до початку листопада.

Капітально ремонтують дорогу й у селищі Демурине Межівського району. Тут оновлюють більше кілометра вулиці Широка. Нині дорожники укладають новий асфальт, завершити всі роботи планують до кінця місяця.

Продовжується реконструкція педіатричного корпусу Центру матері та дитини ім. проф. Руднєва. Корпус розширили та перепланували, оновили покрівлю, замінили вікна, систему опалення, водопостачання й каналізації, утеплили фасад. Нині приміщення оздоблюють всередині. Будівельні роботи планують завершити цьогоріч.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.