UA

Новини тижня: що зроблено на Дніпропетровщині

Новини тижня: що зроблено на Дніпропетровщині

Будівництво та реконструкція дитсадків, ремонт доріг, облаштування зони відпочинку. Які інфраструктурні проекти ДніпроОДА потрапили цього тижня до ТОП-5. 

 

В Іларіоновому Синельниківського району четвертий місяць поспіль триває будівництво дитсадка площею майже 2,5 тисячі квадратних метрів. Уже позаду земляні роботи. Будівельники змонтували стовпи під перший поверх, виставляють опалубку під другий. Також готова до налаштування модульна автономна котельня. Підрядники кажуть, йдуть за графіком. Роботи виконані на 15%.

У селищі Юр’ївка Юр’ївського району розпочався ремонт вулиці Незалежна. На дорозі, яка веде в центр району, розташована майже сотня будинків. Мешканці кажуть, шлях ніколи не знав асфальту і був ґрунтовим. Тепер на нього укладуть 3,5 тисячі квадратних метрів нового покриття.

Працює дорожня техніка на вулиці Вишнева в селі Новов’язівське Юр’ївського району. 30 років сільську дорогу тільки латали, капітальний  ремонт на ній — уперше. Наразі підрядники укладають вирівнювальний шар асфальту. Усі роботи мають фінішувати до кінця жовтня.

Завершується будівництво парку на вулиці Бульварна в Марганці. Майже 30 років на цьому місці був пустир – тепер територію не впізнати. Тут для відпочивальників – дитячий і спортивний майданчики, поле для міні-футболу, лавочки, зона атракціонів, фонтан, вівтар для молодят. На всій території – безкоштовний Wi-Fi. У парку ще висаджують декоративні дерева, облаштовують газони та монтують ліхтарі.

У селі Чкалове Нікопольського району реконструюють дитсадок-ясла. У дошкільний заклад на чотири групи перетворюють недобудову, яка стояла занедбаною від початку 90-х. Підрядники вже замінили покрівлю, встановили енергозбережні вікна, тепер утеплюють стіни. Завершення робіт – у 2018-му. Після завершення реконструкції до дитсадка ходитимуть 80 малюків.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.