UA

Мешканців Дніпропетровщини запрошують до участі в конкурсі історичних короткометражок

Мешканців Дніпропетровщини запрошують до участі в конкурсі історичних короткометражок

Мешканців Дніпропетровщини запрошують долучитися до Всеукраїнського конкурсу мультимедійних проектів – «Врятувати від забуття». Для цього треба зняти власний фільм про будь-які історичні події. Досвід не важливий, допускаються аматорські стрічки. Про це повідомили в департаменті освіти та науки ДніпроОДА. 

Учасниками конкурсу можуть стати учні старших класів, студенти, учителі, молодіжні громадські організації та творчі спілки. Журі розглядатиме як індивідуальні, так і групові проекти. Загальна тематика стрічок – історичні події, та донести інформацію можна у будь-якому виді. Хтось робить це за допомогою пластилінової анімації, хтось малює сюжет, а хтось – записує інтерв’ю зі свідком та додає архівне відео.

Конкурсні роботи та анкету учасника треба надіслати на адресу vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net до 1 грудня.

Вимоги:

· до участі приймається відео у форматі avi;

· тривалість фільму – не більше 8 хвилин;

· на початку стрічки – назва і автори;

· авторський текст – українською;

· якщо для фільму користувалися не своїми відеоматеріалами – вкажіть автора.

Переможця визначать уже наприкінці січня 2018-го. Він отримає грошову премію від організаторів – Міжнародного благодійного фонду національної пам’яті України, Київського міського будинку вчителя, Інституту історії України НАН України, Кабінету Міністрів України, Спілки письменників України.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.