UA

Новини тижня: що зроблено на Дніпропетровщині

Новини тижня: що зроблено на Дніпропетровщині

Будівництво парку, спортзали та водогону, капремонт школи та реконструкція дренажно-паводкової мережі. На якій стадії ці інфраструктурні проекти – у щотижневому ТОП-5. 

Замість невеличкого скверика – сучасний парк. Такий подарунок готують для мешканців Вільногірська. Над головною окрасою міста працюють понад півсотні ремонтників. Уже встановили центральну арку – нині її прикрашають мармуром. На частині території уклали тротуарну плитку. Зараз ремонтники монтують сцену з навісом. Для пенсіонерів облаштують альтанки, для молоді – «весільні» лави. Встановлять і сучасне енергозбережне освітлення.

У селі Іванівка Межівського району водогону зроду не було. Цьогоріч почали його будівництво – дві третини робіт уже завершили. У першу чергу під землею проклали водопровідні мережі. Нині ремонтники бурять шахтну свердловину для видобування підземних вод. А ще – монтують водонапірну башту, в якій встановлять систему очищення води. Згодом змонтують чотири водорозбірні колонки. Планують упоратися до кінця року.

На стадії завершення – зведення будівлі сучасної спортзали у Верхівцевській школі № 2. Сама зала вже готова – підлогу встелили спеціальним спортивним покриттям, комфортним та неслизьким. Установили електрику, систему водопостачання та водовідведення. Нині ремонтники оздоблюють кахлем душові, туалети та роздягальні.

Невдовзі мешканців селища Радушне Криворізького району більше не турбуватимуть періодичні підтоплення садиб. У розпалі – монтаж та реконструкція дренажно-паводкової системи. Ремонтники вже уклали три кілометри трубопроводу. А ще – закупили обладнання для насосної станції.

Триває капремонт опорної школи Межової. Ремонтники завершили оновлення третього поверху та взялися за другий. Зараз там демонтують підлогу й старі двері, обшивають гіпсокартоном стіни. У їдальні замінили електрику, наразі встановлюють вентиляцію. В оновленій спортзалі прожектори облаштували захисними сітками.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.