UA

У Дніпрі покажуть виставу про підлітків-переселенців

У Дніпрі покажуть виставу про підлітків-переселенців

У Дніпрі відбудеться зустріч-вистава «Я – це інший/інша ти». На сцені у супроводі музики молодь прочитає зворушливі твори про підлітків-переселенців. Про це повідомили в департаменті соціального захисту населення ДніпроОДА. 

«Ця вистава – своєрідна спроба зіставити бачення свого дому та своєї країни переселенцями та тими, хто вчиться нині жити із «новими сусідами». Це одна з небагатьох можливостей глянути один одному в очі, пережити разом як найсумніші, так і найщасливіші спогади. Це не проект «допомоги переселенцям», це проект «соціального лікування», - розповіли організатори зустрічі. 

«Я – це інший/інша ти» - підсумок двох конкурсів нарисів, які провели в 2016 – 2017 роках серед української молоді. На сцені свої літературні твори під музичний супровід представлятимуть самі автори. У них йтиметься про підлітків-переселенців, які втратили домівки, але не втратили віри в майбутнє своєї країни. Кращі твори можна знайти тут.

Вистава відбудеться 17 листопада в Палаці студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара за адресою:  площа Шевченка, 1. Початок о 17.00.

Зустріч-вистава  «Я – це інший/інша ти» - частина проекту «Від групи до особистості: мистецтво в пошуках соціальної солідарності». Його втілюють за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. Крім Дніпра, виставу покажуть у Львові та Одесі.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.