UA

Новини тижня: що зроблено на Дніпропетровщині

Новини тижня: що зроблено на Дніпропетровщині

Розчищення річки та реконструкція навчальних закладів, житлового будинку й клубу. На якій стадії ці інфраструктурні проекти – у щотижневому ТОП-5. 

Невдовзі 12 сімей лікарів та педагогів Варварівської громади оселяться в осучасненому житловому будинку у Вербуватівці. Реконструкцію самої будівлі вже завершили. Нині ремонтники зводять резервуар під каналізацію та облаштовують територію. Після оновлення асфальтового покриття зроблять огорожу. У кожній квартирі встановлять газові котли під індивідуальне опалення.

Реконструюють Будинок культури у Перещепиному – підрядники вже виконали понад 80 % робіт. Замість занедбаної будівлі, що була в аварійному стані, – сучасний центр культури міста. Нова покрівля, зміцнений фундамент та утеплений фасад. Ремонтники замінили вікна, систему опалення та електрику. Нині завершують внутрішні оздоблювальні роботи та облаштовують територію.

Завершують розчищення річки Інгулець – це відновить її водний режим та врятує від обміління. Ремонтники працюють поблизу п’яти сіл Широківського району. Дно річки очищують від мулу чотири земснаряди. Залишилось пройти 600 метрів лівого берега. Загалом розчистять 6 кілометрів водойми.

У розпалі – облаштування будівлі навчально-виховного комплексу в Жовтих Водах. Фасад уже утеплений та «розфарбований» у жовтий і бірюзовий кольори. Залишилось оздобити його зеленою та червоною плиткою. Зараз ремонтники роблять відкоси на вікнах та утеплюють вхідну арку. Із зовнішніми роботами планують упоратися до кінця року, в наступному – візьмуться за реконструкцію всередині.

На стадії завершення – реконструкція дитсадка у Голубівці Новомосковського району. Ремонтники закінчують оздоблення утепленого фасаду жовтою та зеленою плиткою. Встановлюють водостічні труби та роблять відливи на вікнах. А ще – налагоджують комунікації. Після оновлення дитсадок зможе прийняти вдвічі більше вихованців – понад дві сотні малюків.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.