UA

Дніпровські дзюдоїсти привезли 13 медалей з Кубка України

Дніпровські дзюдоїсти привезли 13 медалей з Кубка України

Спортсмени збірної Дніпропетровщини вибороли 13 медалей на відкритому Кубку України із дзюдо. Змагання проходили в місті Суми, — розповіли в управлінні молоді і спорту ДніпроОДА. 

«Наші дзюдоїсти яскраво виступили і в командному заліку посіли друге місце, поступившись Києву та обійшовши Запоріжжя. У наших спортсменів два золота, п’ять срібних і шість бронзових медалей», - розповів старший тренер збірної Дніпропетровської області з дзюдо Анатолій Дрога. 

 width=

На змагання до міста Суми з’їхалися близько трьохсот дзюдоїстів із усієї України. Також були збірні з Грузії та Узбекистану. Технічно виступали багато команд, цікаво було боротися з представниками Київської та Запорізької областей, — додав тренер.

«З наших спортсменів найбільше хотілося б відзначити майстерність чемпіонів змагань Даниїла Довбиша та Ніко Саджая», - зауважив Анатолій Дрога. 

Від січня 2018-го наші дзюдоїсти проходитимуть відбірні етапи. За їхніми  результатами стане зрозуміло, хто поїде на чемпіонат Європи та чемпіонат світу, — зазначив Анатолій Дрога.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.