UA

Дніпрян запрошують на допрем’єрний показ фільму «Кіборги»

Дніпрян запрошують на допрем’єрний показ фільму «Кіборги»

Дніпрян запрошують на допрем’єрний показ художнього фільму «Кіборги». Як повідомила координатор Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА Наталія Шуліка, стрічку про відважних українських захисників можна переглянути 28 листопада о 19.00. 

Фільм «Кіборги» – історія не про війну, а про сучасних героїв, які творять нашу нову Україну. Незважаючи на різницю у походженні та віці, їх об’єднала одна мета – захистити рідну землю від агресора.

«У фільмі ми хотіли показати силу духу наших героїв і наскільки було важливим їхнє бажання вистояти у цій війні заради створення нової вільної та щасливої країни», – розповів режисер фільму Ахтем Сеітаблаєв. 

Тривалість стрічки – 110 хвилин.

«Для того, щоб передати атмосферу донецького аеропорту, ми побудували декорації, ідентичні справжнім розмірам колишнього аеропорту», – зауважила продюсер фільму Іванна Дядюра. 

Сценарій був написаний на основі інтерв’ю та численних консультацій від реальних АТОвців.

«П’ятеро головних героїв – це збірні образи, які були списані з реальних кіборгів. Серед героїв фільму є представники Збройних сил та добровольчого підрозділу, юний патріот і дорослий боєць, який не всидів на дивані перед телевізором. Так само було і в терміналі: там зустрічалися різні люди, для яких захист Батьківщини став справою честі», – зазначила сценарист фільму Наталя Ворожбит. 

Прем’єра фільму відбудеться у Києві у День Збройних сил України, 6 грудня 2017 року. Проте дніпровський глядач побачить кінокартину вже 28 листопада.

«ДніпроОДА підтримує вітчизняне кіно, бо воно правдиве, а тому нікого не залишає байдужим. На допрем’єрному показі «Кіборгів» у Дніпрі ми представимо світлини фотографа-АТОвця Олександра Шульмана та подбаємо про декорації у кінозоні. Вони – на воєнну тематику. Це допоможе перейнятися атмосферою фільму», – сказала координатор Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА Наталія Шуліка. 

Місце зустрічі – кінотеатр «Мост-кіно», о 19.00. Вартість квитка – 70 грн. Їх можна придбати на сайті або за телефоном (067) 818-80-75. П’ять гривень з кожного квитка спрямують на підтримку родичів загиблих бійців.

 

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.