UA

Дніпровська команда з волейболу сидячи представлятиме Україну на змаганнях у Німеччині, – Валентин Резніченко

Дніпровська команда з волейболу сидячи представлятиме Україну на змаганнях у Німеччині, – Валентин Резніченко

Дніпровська команда з волейболу сидячи вирушає на 11-й відкритий кубок Лейпцига. У збірній – 19 гравців з обмеженими можливостями, шестеро з яких – АТОвці з травмами кінцівок чи хребта. Це буде перший міжнародний досвід спортсменів, - повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко. 

«Спорт – найкраща реабілітація. Для людей з особливими потребами на Дніпропетровщині створена волейбольна команда. Уже рік у ній грають спортсмени-любителі, вимушені переселенці, поранені бійці АТО. За два дні всі вони вперше поїдуть на міжнародні змагання, де представлять не тільки Дніпропетровщину, але й Україну», – зазначив Валентин Резніченко. 

11-й відкритий кубок з волейболу сидячи пройде 2 - 4 грудня в Лейпцидзі. У ньому візьмуть участь команди з України, Чехії, Фінляндії та Німеччини. Усього майже 200 спортсменів.

«Наша збірна наполегливо тренувалася увесь рік, аби заявити про себе на світовому рівні. Для кожного з гравців це будуть перші міжнародні змагання. Поміряємося силою з іменитими командами, будемо боротися за нагороди», – поділився очікуваннями тренер дніпровської команди Олексій Харламов. 

Волейбол сидячи – для тих, хто з різних причин не може грати на повний зріст. Тренування проходять у Дніпрі тричі на тиждень.

Волейбольна команда гравців з обмеженими можливостями створена на базі регіонального центру з інваспорту у Дніпрі. Приєднатися до неї можуть всі охочі. Набір продовжується.

Запис за телефонами: (050) 636-55-35, (099) 007-48-54.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.