UA

«Танець пам’яті» стане родзинкою цьогорічного Різдвяного балу, – Валентин Резніченко

«Танець пам’яті» стане родзинкою цьогорічного Різдвяного балу, – Валентин Резніченко

АТОвці, волонтери та їхні рідні готуються до Різдвяного балу. Вже 23 грудня 26 пар танцюватимуть вальс, танго, блюз та ча-ча-ча. Вперше очікуються й сольні виступи. Центральна постановка майбутнього балу – «Танець пам’яті» на честь загиблих воїнів, який виконають їхні рідні. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. 

«Це вже третій бал, який ми проводимо для АТОвців та їхніх рідних. Хлопці та дівчата із задоволенням готуються до свята. Це чудова можливість для родин провести час разом та доторкнутися до прекрасного. Готуємо декілька родзинок. Уперше бал буде благодійним – зібрані кошти спрямують на допомогу пораненим АТОвцям, які перебувають у госпіталі. Найзворушливішою постановкою стане танець у пам’ять про загиблих героїв – його виконають АТОвці разом із рідними полеглих побратимів», – зазначив Валентин Резніченко. 

Цьогоріч значно розширять репертуар балу – учасники танцюватимуть і вальс, і танго, і блюз, і ча-ча-ча. Нині репетирують 26 пар – із Дніпра, Нікополя та Кривого Рогу.

Жодної репетиції не пропустила Тетяна Решетняк – мати загиблого бійця. Каже, що давно не танцювала та погодилась піти на бал лише заради пам’яті свого сина.

«Мій Дмитро з дитинства займався народними танцями та завжди підкреслював: «Хореографія – то для душі, а взагалі-то, мамо, волію бути воєнним». От тепер заради нього готова на все, навіть ледве не вперше в житті станцювати вальс», – розповіла жінка. 

Школярка Діана Дрозд вирішила взяти участь у балу в пам’ять про свого загиблого батька Олега Ейсманта.

«Танцювати обожнюю змалку. Займалася черр-лідингом, а батько завжди підтримував мене з трибун, – сказала дівчина. – Тож із задоволенням на честь нього станцюю вальс і танго». 

Учасники готують і сольні виступи – за індивідуальною програмою.

«Раніше ніколи не танцював, та вирішив спробувати себе у незвичному амплуа. Готуємо сольний танець, і найскладніше для мене – не наступити на ногу партнерці», – посміхається учасник балу, АТОвець Сергій Лебеденко. 

Святкову атмосферу вечора доповнять вишукані сукні, фраки та маскарадні маски – такий дрес-код цьогорічного балу.

На всіх гостей чекають концерт, конкурси та майстер-класи. Облаштують і фотозону.

Різдвяний бал-2017 пройде 23 грудня у холі Театру опери та балету. Вхід вільний.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.