UA

Новини тижня: що зроблено на Дніпропетровщині

Новини тижня: що зроблено на Дніпропетровщині

Будівництво житла та водогонів, оновлення шкіл та дитсадків. На якій стадії виконання цих робіт – у щотижневому топ-5 від ДніпроОДА. 

Завершують ремонт Магдалинівського будинку культури. Вже осучаснили хол, оновили інженерні комунікації та систему опалення. Також відремонтували дах будівлі. Наразі ремонтують хореографічний клас, велику концертну залу та фарбують фасад. Така реконструкція – вперше за 50 років.

Продовжується ремонт Синельниківської школи № 7. Там перекрили дах, замінили вікна, оновили спортивний зал. Завершують ремонт актового залу. Будівельники працюють у класах і коридорах другого і третього поверхів, виконують оздоблювальні роботи. Тепер утеплюють фасад та облицьовують  його кольоровими панелями.

У селі Чкалове Нікопольского району недобудову, що була порожньою з 90-х років, переробляють у дитсадок. Установили вікна і двері, зробили перепланування внутрішніх приміщень, наразі утеплюють покрівлю та стіни. Завершити всі роботи планують у 2018-му році.

У Царичанці триває реконструкція старої аптеки, яку перебудовують на житлове приміщення на 10 квартир для родин АТОвців. Там уже замінили покрівлю, поставили нові вікна, утеплили фасад. Проводяться внутрішні оздоблювальні роботи, до будинку підводять  комунікації та облаштовують навколишню територію.

Завершується будівництво водогону в селі Іванівка Межівського району. Там уже пробурили свердловину понад 50 метрів завглибшки, змонтували водонапірну вежу та провели трубопровід до трьох колонок. Запуск системи планують найближчим часом, водою користуватимуться майже 500 мешканців села.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.