UA

У ДніпроОДА привітали волонтерів області

У ДніпроОДА привітали волонтерів області

До Міжнародного дня волонтерів у ДніпроОДА привітали помічників армії. Відзнаку Президента України «За гуманітарну участь в АТО» отримали більше ста волонтерів області. Про це розповів заступник голови ДніпроОДА Володимир Юрченко.

«Наші волонтери одними з перших в Україні щиро відгукнулися на потреби військових ще у 2014-му році, коли армія нарощувала свої сили. Добровільні помічники допомогли забезпечити хлопців  на передовій усім необхідним», - зазначив Володимир Юрченко.

 width=

У ДніпроОДА вітають волонтерів.

 width=

Багато хто з них одразу, від початку бойових дій, став на допомогу військовим.

 width=

Волонтер – це покликання і стиль життя.

 width=

«Від початку АТО працюємо як пошуковці: допомагаємо знаходити наших бійців, зниклих без вісти, або тих, хто загинув. Важливо повернути додому загиблих, аби рідні могли прийти та вклонитися їхній пам`яті», - розповів член історико-пошукової організації «Пошук-Дніпро», волонтер Олександр Зеленський.

 width=

З нагоди свята нагородили більше ста волонтерів Дніпропетровщини.

 width=

«Я виросла в родині ветерана війни і розумію, що нашим захисникам завжди потрібна допомога. Ми розпочинали свою діяльність ще в 2014 році, коли шили для солдатів білизну. Тепер профіль нашого осередка розширився – вже і юридичні консультації надаємо, і культурні заходи організовуємо», - розповіла представниця громадської організації «Ветеранів АТО і учасників бойових дій Синельниківщини» Валентина Матвієнко.

 width=

Висока нагорода за шляхетну справу.

 width=

Волонтери підтримують армію з перших «гарячих» днів 2014-го року.

 width=

«Я жила в Азербайджані, і ще тоді побачила війну, допомагала мирним людям вижити. Коли розпочався конфлікт на сході України, не могла стояти осторонь, займалася спорядженням хлопців перших добровольчих батальйонів», - розповіла волонтерка Елеонора Меретова.

 width=

Міжнародний день волонтерів відзначають 5 грудня

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.