UA

Дніпровські п’ятиборці вибороли золото на всеукраїнському чемпіонаті

Дніпровські п’ятиборці вибороли золото на всеукраїнському чемпіонаті

Дніпровські спортсмени взяли загальнокомандне золото на всеукраїнському  чемпіонаті серед юніорів з п’ятиборства, що пройшов у Харкові. Загалом зі змагань наша команда привезла шість медалей. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту ДніпроОДА. 

 width=

«Від області на змагання їздили п’ять спортсменів. Найбільше відзначилися Владислав Ридванський та Руслан Мосєйкін. Загалом вони вибороли шість медалей для нашої команди», - розповіла директорка Дніпропетровської обласної школи вищої спортивної майстерності, заслужена тренерка України Діна Міфтахутдінова.

Руслан Мосєйкін у командному заліку виборов дві золоті медалі. В особистому ж – здобув срібло в юніорській та бронзу в молодіжній підгрупах.

Спортсмен Владислав Ридванський виборов два золота в особистому та командному заліку.

«Вихованець обласної школи вищої спортивної майстерності Владислав Ридванський виборов 243 очка з фехтування, 293 очка з кінного спорту. Також він добре показав себе у плаванні та бігу зі стрільбою, де здобув 301 та 599 очок відповідно. Обійшов представників своєї команди та харківського спортсмена», - додала Діна Міфтахутдінова.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.