UA

Святий Миколай пригощатиме чарівними смаколиками у ДніпроОДА

Святий Миколай пригощатиме чарівними смаколиками у ДніпроОДА

Через поле, через гай йде до діток Миколай. Сивобородий дідусь зустрічатиме малечу в ДніпроОДА, а того, хто розкаже український віршик чи заспіває пісеньку, пригощатиме солодощами. 

«Із року в рік діти з нетерпінням чекають на Святого Миколая. Вони вірять у його казковість, пишуть листи, намагаються бути слухняними й чекають на подарунки. Приємно, що до здійснення дитячих мрій причетна й облдержадміністрація», – розказала радник голови ДніпроОДА Ольга Горб.  

Святий Миколай завітає до ДніпроОДА 19 грудня і пригощатиме чарівними смаколиками. Головна умова – розказати віршик або заспівати пісеньку українською мовою.

Отримати смачний подарунок від чарівного дідуся мають нагоду й дорослі. Варто пригадати українську поезію та пісенний репертуар.

З кожним, хто завітає на гостину, Микола-чудотворець охоче зробить фото на згадку. Також учасники свята потраплять до об’єктиву відеокамери – потім можна буде знайти себе на сторінці facebook.

Час зустрічі – з 14:00 до 19:00 за адресою: Дніпро, пр-т О. Поля, 1, облдержадміністрація, 1-й поверх. 

19 грудня православні всього світу святкують День святого Миколая. За народними повір’ями, чудотворець спускався з небес на землю й обходив світ, допомагаючи знедоленим, відновлюючи справедливість.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.