UA

Дніпрян запрошують взяти участь у форумі "Зелені рішення" бізнесу

Дніпрян запрошують взяти участь у форумі "Зелені рішення" бізнесу

Сьогодні "зелена" економіка розглядається як основа сталого розвитку, а її головними інструментами вважаються інноваційні "зелені" технології, що засновані на енерго- і ресурсозбереженні, скороченні вуглецевих викидів, чистому транспорті, альтернативних джерелах енергії, органічному сільському господарстві, передовій логістиці та багатьох інших компонентах, які дозволяють економіці розвиватися без шкоди для природи і головне − зберігати екологічне благополуччя людини.

Тому з метою популяризації ідей "зеленого" економічного розвитку та створення умов для запровадження сучасних і екологічно безпечних засобів виробництва Дніпропетровська обласна організація роботодавців спільно з Дніпропетровською обласною радою запрошують представників українських міст, об’єднаних територіальних громад та бізнесу взяти участь у міжрегіональній конференції «"Зелені рішення" бізнесу – єднання для

сталого розвитку».

25 квітня 2018 року в м. Дніпро в рамках реалізації Програми сприяння «зеленій» модернізації української економіки, що впроваджується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ за підтримки Дніпропетровської обласної організації роботодавців та Дніпропетровського регіонального інвестиційного агентства відбудеться масштабна подія.

Під час конференції обговорюватимуться перспективи впровадження сталого розвитку в Україні, а також досвід представників підприємств щодо впровадження і застосування новітніх технологій у промисловості. Ця тема набирає все більшої актуальності тому, що дійсна економічна модель може бути охарактеризована одним словом – марнотратство, але хвороба марнотратства виліковна. Зцілення приходить із лабораторій, від автоматизованих робочих місць і потокових ліній, створених кваліфікованими вченими і технологами, у результаті вмілого проектування міст архітекторами, винахідливості інженерів, хіміків і фермерів і завдяки інтелекту кожної людини. Зцілення засноване на розвиненій науці, здоровій економіці і здоровому глузді. Ліки в тому, щоб ефективно використовувати ресурси, досягати більшого меншим. Це не буде відступом або "поверненням" до колишніх засобів. Це початок нової промислової революції, в якій ми досягнемо різкого збільшення продуктивності ресурсів. Важливо розуміти, що домагатися більшого з меншими витратами − це не те ж саме, що робити менше, робити гірше або обходитися без чого-небудь. Ефективність не означає урізання, незручність або позбавлення чогось.

За останні кілька років шляхів до успіху стало значно більше. Відкрилися абсолютно несподівані можливості для підприємництва і для суспільства. Завітайте до нас на конференцію і ви зможете переконатися, що ми

вже можемо виконати все те, що робимо сьогодні, настільки ж добре або навіть краще, витрачаючи при цьому лише одну чверть енергії і матеріалів, які використовуються. Ознайомитися з попередньою програмою заходу можна за посиланням. Для того щоб стати учасником міжрегіональної конференції, потрібно заповнити реєстраційну форму. У разі будь-яких питань, пропозицій чи коментарів можна писати на електронну скриньку: info@dia.dp.ua.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.