UA

Де у Дніпрі вивчити українську безкоштовно

Де у Дніпрі вивчити українську безкоштовно

День української писемності та мови згідно з указом екс-президента України Леоніда Кучми, щорічно відзначають 9 листопада - в День пам'яті українського святого, першого історика Київської Русі, Нестора Літописця. Вважається, що саме з Нестора Літописця починається письмова українська мова. Його авторству належить "Повість минулих літ", "Житіє святих князів Бориса і Гліба" і "Житіє Феодосія Печерського".

Саме тому сьогодні Інформатор нагадує, де можна пройти курси з вивчення української безкоштовно. Любіть свою країну та вивчайте рідну мову.

Просвіта

"Січеславська Просвіта" оголошує початок безкоштовних курсів української мови. Заняття відбуваються щовівторка та щочетверга о 18:30 в "Просвіті" та щосуботи об 11:00 в Центральній міській бібліотеці. Попередня реєстрація не потрібна.

Просвіта Просвіта

Де: "Січеславська просвіта", вулиця Володимира Мономаха 17а; Центральна бібліотека, вулиця Воскресенська, 23.

Коли: щовівторка та щочетверга о 18:30; щосуботи об 11:00.

First Wave

Дуже багато людей мріють вільно розмовляти українською мовою. Але багато хто не знає, з чого почати, де знайти ту компанію, котра б підтримала та сприяла розвитку у цьому напрямку. Ресторан запрошує жителів Дніпра у розмовний клуб. Тут осінніми вечорами ви зможете поєднати приємне з корисним. В невимушеній та дружній атмосфері, насолоджуючись смачними напоями, ви зможете отримати знання та навчитися вільно спілкуватися українською мовою разом з неперевершеною Наталією Гейман.

First Wave First Wave

Де: Ресторан "First Wave" , вулиця Короленка 3;

Коли: щосереди о 18:30.

Дафі

З 3 жовтня в ТРЦ "Дафі" проходять мовні четверги. Приємно та з користю проводьте час у сприятливому україномовному середовищі. Мовний четвер у "Дафі" - це уроки з вивчення та покращення володіння українською мовою та обслуговування державною мовою.

Дафі Дафі

Де: ТРЦ "Дафі", бульвар Зоряний 1а, другий поверх, зона фуд-корту;

Коли: щочетверга о 18:20.

Українське подвір'я

Навчання в «Українському подвір’ї» проводиться на безоплатній основі при підтримці Міжнародного благодійного фонду "Солідарність". Навчальні програми адаптовані для дітей та дорослих.

Українське подвір'я Українське подвір'я

Де: Центр "Українське подвір'я", вулиця Січових Стрільців, 3а;

Коли: щоп'ятниці о 18:30.

Платон Бережний

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.