UA

Тепер з власним житлом: легкоатлетка Ярослава Магучіх та військовослужбовець Ігор Сулім отримали ключі від квартир

Тепер з власним житлом: легкоатлетка Ярослава Магучіх та військовослужбовець Ігор Сулім отримали ключі від квартир


Напередодні Дня незалежності голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук разом з очільником Дніпропетровської облдержадміністрації Валентином Резніченком вручили ключі від квартир олімпійській призерці Ярославі Магучіх та учаснику АТО, бійцю 93-ї механізованої бригади Ігорю Суліму.

«Військовослужбовців та спортсменів об’єднує спільна мета – вони ведуть Україну до перемог. Одні здобувають їх на Сході, інші – виборюють славу для Батьківщини на спортивній ниві. Вдячний кожному з них за те, що вони не здаються і йдуть вперед попри всі обставини, виклики і складнощі. А наше завдання – гідно віддячити нашим спортсменам та військовиків, адже вони варті найкращого» – сказав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Валентин Резніченко зазначив: «Державний стяг захищають військові на фронті. Його прославляють і спортсмени на міжнародних змаганнях. Символічно, що саме в День Прапора України відзначаємо тих, ким пишаємось – легкоатлетку Ярославу Магучіх та учасника АТО Ігоря Суліму».

Легкоатлетка Ярослава Магучіх жартує: вже думає над тим, як облаштовуватиме своє нове житло.

«Зможу зробити там все, що захочу, втілити усі свої мрії та бажання. Це дуже круто, коли держава допомагає і підтримує олімпійців та військовослужбовців. Це приємно і мотивує показувати ще кращі результати» – розповіла бронзова призерка Олімпіади у Токіо Ярослава Магучіх.

Військовослужбовець Ігор Суліма у 2014-му пройшов Іловайський котел, дістав поранення і потрапив у полон. Після повернення проходив тривалу реабілітацію. Фронтовик розповів: п’ять років чекав своєї черги на отримання житла разом з дружиною та донькою.

«Ми жили разом з батьками моєї дружини, потім орендували житло, змінили кілька квартир. Тому, коли дізналися, що нарешті отримаємо власну квартиру – радості не було меж. Вже знаємо, якою хочемо бачити свою домівку» – поділився Ігор Суліма.

Тепер з власним житлом: легкоатлетка Ярослава Магучіх та військовослужбовець Ігор Сулім отримали ключі від квартир 1

Тепер з власним житлом: легкоатлетка Ярослава Магучіх та військовослужбовець Ігор Сулім отримали ключі від квартир 2

Партнерский материал

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.