UA

Вимушені переселенці зі Сходу та Півдня України стали драйвером пожвавлення ринку нерухомості Дніпра

Вимушені переселенці зі Сходу та Півдня України стали драйвером пожвавлення ринку нерухомості Дніпра

Події останніх місяців змінили життя мільйонів українців. Хтось змушений був покинути свою домівку та тікати від війни за кордон, хтось пішов боронити свою країну та почав волонтерити, а хтось залишився без житла і тепер планує своє життя в новому місті, у нових умовах. 

Попри розповсюджену думку, йдеться не завжди про людей, які залишились без нічого та потребують допомоги. Війна не ділить людей на бідних та багатих, тому серед переселенців є й чимало заможних людей. За інформацією ПриватБанку, кількість покупок у травні зросла на 21% у порівнянні з квітнем. В тому числі значно — приблизно наполовину — зросла кількість розрахунків у кафе та ресторанах.

Щобільше, з травня в Україні почав оживати ринок нерухомості. Девелопери західних регіонів зазначають, що понад 90% продажів у травні та червні були оформлені саме на вимушених переселенців. Багато в чому схожа ситуація склалася і в Дніпрі, який став новим будинком для переселенців із Херсонської, Донецької, Запорізької та Луганської областей. До Дніпра переїжджають не лише люди, а й компанії та виробничі підприємства.

Експерти пояснюють: з одного боку, заможні люди зараз готові вкладати в нерухомість у розрахунку на те, що після війни вона істотно зросте в ціні. З іншого — чимало людей переїхали в мирні міста України та планують залишитись там, отже шукають для себе нове житло, де зможуть заново побудувати своє життя. Таке активне переселення підвищує попит на квартири у житлових комплексах Дніпра, для власного проживання та інвестиції. Дехто з них зупинив свій вибір на квартирах преміум-класу, керуючись критеріями якості, інвестиційної привабливості, статусності та преміальності житла.

У Дніпрі прикладом преміального житлового комплексу є Bartolomeo Resort Town. Це окремий затишний світ посеред бурхливого міста — з власним пляжем, басейном, парком та яхт-клубом. Власники апартаментів мають цілодобовий доступ до просторих алей, дитячих майданчиків та велодоріжок, а у кроковій доступності — вся необхідна інфраструктура для комфортного життя.

Не менш важливим є й аспект безпеки: забудовники приділили значну увагу надійності каркаса будівлі та вікон. Вежі ЖК Bartolomeo Resort Town мають унікальну форму трикутника, достатню висоту, а при будівництві використовувалась надстійка арматура та бетон.

Bartolomeo Resort Town чудовим чином поєднує в собі сучасний дух мегаполіса, технологічні рішення та естетичні архітектурні рішення, з затишною заміською атмосферою, неймовірними панорамними видами та ландшафтними зонами. Складно описати це словами — варто побачити!

Центр продажів Bartolomeo Resort Town: 

Набережна Перемоги, 7, Вежа I

(067) 000-00-27

Партнерський матеріал

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.