RU

У Дніпрі через негоду дерева впали на автівки та електромережу

Читать на русском

У Дніпрі через негоду дерева впали на автівки та електромережу

Читать на русском
У Дніпрі через негоду дерева впали на автівки та електромережу

У Дніпрі через негоду дерева впали на автівки та електромережу

Вночі, внаслідок ускладнення погодних умов, під час шквального вітру, надзвичайники обласного центру залучалися до розпилювання і прибирання повалених дерев.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу ДСНС у Дніпропетровській області.

Де рятівники боролися з наслідками негоди:

  • О 22:11 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Пушкіна Центрального району міста дерево впало на електродроти міського електротранспорту. Рятувальники розпиляли та прибрали аварійне дерево.
  • О 22:17 надійшло повідомлення про те, що аварійне дерево, що впало перегодило провулок Штабний Соборного району міста. Його було розпиляно та прибрано на узбіччя дороги дерево, довжиною 3,5 м.
  • О 22:50 надзвичайники вирушили на вулицю Котляревського, де дерево впало на припарковані біля будинку автомобілі. За допомогою бензопили було розпиляно та прибрано дерево, що впало на два легкових автомобілі.
  • О 00:44 надійшла інформація про аварійну гілку, що впала на газопровідну трубу на вулиці Бердянська, територія приватного житлового сектору. Рятувальники розпиляли та прибрали аварійну гілку.

Вночі, внаслідок ускладнення погодних умов, під час шквального вітру Вночі, внаслідок ускладнення погодних умов, під час шквального вітру Надзвичайники обласного центру залучалися до розпилювання і прибирання повалених дерев Надзвичайники обласного центру залучалися до розпилювання і прибирання повалених дерев До робіт залучалося 14 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки. До робіт залучалося 14 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки. Роботи прибавилось Роботи додалося

До робіт залучалося 14 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

Раніше ми писали про те, що у Криворізькому районі через обстріли згоріло 50 гектарів полів з пшеницею та ріпаком. Також ми писали, що експерти прокоментували радіаційний стан на «Південмаші» у Дніпрі після ворожого обстрілу. 

Савчук Сергій

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.