RU

"Хлопці боролися за нас, тепер наша черга боротися за них": у Дніпрі провели спортивний флешмоб на підтримку Захисників "Азовсталі"

Читать на русском

Хлопці боролися за нас, тепер наша черга боротися за них: у Дніпрі провели спортивний флешмоб на підтримку Захисників "Азовсталі"

Читать на русском
"Хлопці боролися за нас, тепер наша черга боротися за них": у Дніпрі провели спортивний флешмоб на підтримку Захисників "Азовсталі"

Хлопці боролися за нас, тепер наша черга боротися за них: у Дніпрі провели спортивний флешмоб на підтримку Захисників "Азовсталі"

Захисники Маріуполя - це Герої, мужність яких вразила увесь світ. Наразі хоробрі воїни знаходяться у полоні. 

Щоб нагадати про них, 23 липня Дніпро приєднався до спортивного флешмобу "Біжу за Азовсталь". Про це повідомляє Інформатор з місця події. На заході зібралися декілька десятків людей різного віку. Вони пробігли 1 кілометр по парку Глоби. Організатором була Асоціація родин захисників "Азовсталі". "Хлопці боролися за нас, тепер наша черга боротися за них. Тому ми готові стрибати, кричати, робити усе, аби нас почули та нам допомогли. На жаль, ми не знаємо, що з ними, в яких умовах вони перебувають. З ними немає жодного зв'язку", – каже Яна, представниця Асоціації жінок "Азовсталі", яка допомагала організаторам". Тут були як прості небайдужі дніпряни, так й близькі й друзі Захисників. "Я з 2014 року у "Азові". У полоні зараз ті хлопці, яких я знаю особисто. Денис Прокопенко - мій близький товариш, з яким ми бігали в одному підрозділі. Він починав з гранатометника, сьогодні він командир підрозділу. На жаль, є дуже багато загиблих побратимів. Є ті, хто зникли безвісти, це дуже близькі люди з мого міста, мого оточення. Ми переймаємося, підтримуємо сім'ї загиблих. "Азов" завжди асоціюється зі здоровим способом життя, спортом та силою. Біг - одна з можливостей долучити ще більше людей, щоб підтримати цю тему", – розповів екс-боєць "Азову" з позивним "Джиґун" з Дніпропетровської області. Дніпрянка Наталя втратила на цій війні брата. Він загинув під Лисичанськом. На заході дівчина не могла стримати сліз. "Я прийшла підтримати наших Героїв. Сподіваюся, що вони скоро будуть вдома та побачать, як ми їх чекали", – ділиться вона. Нагадаємо, раніше ми писали,  Також читайте, що у Дніпрі з'явився мурал з написом "Азовсталь". Про мітинг у центрі Дніпра на підтримку героїчних бійців читайте тут.

Дніпро приєднався до спортивного флешмобу "Біжу за Азовсталь" Дніпро приєднався до спортивного флешмобу "Біжу за Азовсталь" Прийшли декілька десятків учасників Прийшли декілька десятків учасників Мета - нагадати про Захисників з "Азовсталі" Мета - нагадати про Захисників з "Азовсталі" Хоробрі воїни зараз знаходяться у полоні Хоробрі воїни зараз знаходяться у полоні Фото: Денис Чубченко Фото: Денис Чубченко Все буде Україна Все буде Україна Приєдналися люди різного віку Приєдналися люди різного віку Ми обов'язково переможемо Ми обов'язково переможемо Фото: Денис Чубченко Фото: Денис Чубченко "Хлопці боролися за нас, тепер наша черга боротися за них" "Хлопці боролися за нас, тепер наша черга боротися за них" Дякуємо кожному за позицію Дякуємо кожному за позицію Разом ми сила Разом ми сила

Олег Більдін

Фото: Денис Чубченко

Відео: Дмитро Федоров

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.