RU

В результаті ракетного влучання біля Дніпра згоріло близько 800 тонн соломи та постраждала людина

Читать на русском

В результаті ракетного влучання біля Дніпра згоріло близько 800 тонн соломи та постраждала людина

Читать на русском
В результаті ракетного влучання біля Дніпра згоріло близько 800 тонн соломи та постраждала людина

В результаті ракетного влучання біля Дніпра згоріло близько 800 тонн соломи та постраждала людина

У неділю, 24 липня, росіяни нанесли ракетний удар по території Дніпровського району. Влучили у агропідприємство у селі Любимівка.

Удар стався приблизно о 23:00. Про це повідомляє Інформатор з місця події. Відомо, що в результаті влучання сталося займання у двох складських приміщеннях, де зберігалося приблизно 800 тонн соломи. Станом на 19:00 25 липня, рятувальники ще ліквідують пожежу.

"Це був запас підстилки для свиней більше ніж на пів року. Тому збитки достатньо серйозні. Окрім того, уламками пошкодило практично всі корпуси підприємства. Зараз ми не можемо приступити до відновлювальних робіт. Але нам потрібно відновити пошкоджені корпуси до кінця року", - розказав заступник директора агропідприємства Віктор. За словами чоловіка, майже з опівночі вони намагалися локалізувати полум'я і, завдяки спеціалістам ДСНС, це вдалося. Тварини не постраждали. Натомість серед мешканців села постраждалі є. Як повідомив заступник голови Любимівської сільської ради Андрій Фейсханов, в результаті обстрілу постраждав 21-річний хлопець. "Його ліжко стояло біля вікна і після вибуху юнака посікло уламками скла. Його госпіталізували. Пізніше батьки повідомили, що з їхнім хлопчиком все нормально. Всього пошкодило 50 будинків, що знаходилися у радіусі ураження", - сказав Андрій Фейсханов. Причини, чому у якості цілі обрали підприємство, де вирощують свиней, ніхто зрозуміти не може. Проте Віктор зауважив, що деякі російські ЗМІ та інформаційні сторінки в соцмережах почали звітувати, що орки уразили військовий склад. "Ніякої зброї тут нема. Страждають тільки тварини та підприємства", - каже Віктор. "Я звертаюся до тієї сторони. Постраждали мирні люди. Жодних військових у Любимівці немає. Я прошу, не потрібно більше обстрілювати наше село", - звернувся заступник голови Любимівської сільської ради Андрій Фейсханов. Також він запевнив, що вибиті вікна будуть відновлювати за кошти сільради. А також вони допоможуть і з купівлею соломи для тварин на підприємство. Росіяни нанесли ракетний удар по території Дніпровського району Росіяни нанесли ракетний удар по території Дніпровського району Влучили у агропідприємство у селі Любимівка Влучили у агропідприємство у селі Любимівка Удар стався приблизно о 23:00 Удар стався приблизно о 23:00 В результаті влучання сталося займання у двох складських приміщеннях В результаті влучання сталося займання у двох складських приміщеннях Там зберігалося приблизно 800 тонн соломи Там зберігалося приблизно 800 тонн соломи Пожежу гасять майже добу Пожежу гасять майже добу Тварини не постраждали Тварини не постраждали Запас на півроку Запас на півроку Поплавилися конструкції Поплавилися конструкції Постраждали майже всі корпуси Постраждали майже всі корпуси Потрібно відновити до зими Потрібно відновити до зими Військових там не було Військових там не було У найближчих будинках вибило вікна У найближчих будинках вибило вікна Постраждав юнак Постраждав юнак Його госпіталізували Його госпіталізували Тупі орки Тупі орки

Ярослав Жахалов

Фото, відео: Максим Якушев

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.