RU

У Дніпрі на Орловській зіштовхнулись Haval та Geely

Читать на русском

У Дніпрі на Орловській зіштовхнулись Haval та Geely

Читать на русском
У Дніпрі на Орловській зіштовхнулись Haval та Geely

У Дніпрі на Орловській зіштовхнулись Haval та Geely

У середу, 27 липня, на перехресті вулиць Камчатської та Орловської трапилася аварія. Тут зіштовхнулись Haval та Geely.

Інцидент трапився близько 14:10. Про це повідомляє Інформатор з місця події. За словами поліцейських, Geely рухався по Орловській. Водій Haval не надав йому перевагу, через що й трапилось зіткнення. На щастя, ніхто не постраждав. На місці працюють патрульні.

У середу, 27 липня, на перехресті вулиць Камчатської та Орловської трапилася аварія У середу, 27 липня, на перехресті вулиць Камчатської та Орловської трапилася аварія Тут зіштовхнулись Haval та Geely Тут зіштовхнулись Haval та Geely Інцидент трапився близько 14:10 Інцидент трапився близько 14:10 За словами поліцейських, Geely рухався по Орловській За словами поліцейських, Geely рухався по Орловській Водій Haval не надав йому перевагу, через що й трапилось зіткнення Водій Haval не надав йому перевагу, через що й трапилось зіткнення На щастя, ніхто не постраждав На щастя, ніхто не постраждав На місці працюють патрульні На місці працюють патрульні Фото: Денис Чубченко Фото: Денис Чубченко Бережіть себе Бережіть себе Дотримуйтесь ПДР Дотримуйтесь ПДР Будьте обережні на дорозі Будьте обережні на дорозі Фото: Денис Чубченко Фото: Денис Чубченко Не нехтуйте власною безпекою Не нехтуйте власною безпекою

Раніше ми також писали, що у Дніпрі на Петрозаводській зіштовхнулись Daewoo та Toyota. В аварії постраждав літній чоловік. Окрім того, на проспекті Героїв водій BMW X5 збив жінку. Повідомляли ми і про те, що на Богдана Хмельницького Mitsubishi зачепив дзеркалом чоловіка, який вибіг на дорогу.

Олег Більдін

Фото, відео: Денис Чубченко

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.