RU

Концерт «Бавовна 2.0», нова марка та Book толока: топ гарних новин тижня

Концерт Бавовна 2.0, нова марка та Book толока: топ гарних новин тижня

Концерт «Бавовна 2.0», нова марка та Book толока: топ гарних новин тижня

Концерт Бавовна 2.0, нова марка та Book толока: топ гарних новин тижня

У цей непростий для України час приводи для радості та гордості всім нам дарують українські військові. Вони успішно стримують настання окупантів і відкидають їх на деяких напрямках.

Інформатор вирішив вкотре спростувати міф про те, що він публікує лише «трешові» новини. Минулого тижня також було досить добрих публікацій. Ми зібрали невелику підбірку позитиву, який ви могли пропустити. Цього тижня через Дніпропетровську область пустили додатковий потяг на Київ. Він проходитиме через 10 міст.  28 липня країна відмічала День Української Державності. У цей день «Укрпошта» запустила продаж нової марки «Доброго вечора, ми з України». Близько 200-х людей вишукувались в чергу на головпоштамті, аби її придбати. До свята у Дніпрі презентували пазл із зображенням міста. Гру-головоломку передадуть до закладів позашкілля, музеїв та молодіжного центру.  Навіть діти стараються, аби наблизити нашу перемогу. Так, 13-річна Карина із Дніпра вирішила робити для цього те, що вміє найкраще — заплітати волосся. Зароблені кошти дівчина відправляє на потреби ЗСУ.  Крім цього, у Дніпрі продовжують активно займатися благодійністю. 29 липня у Дніпрі відбувся благодійний концерт «Бавовна 2.0». На сцені виступили дніпровський гурт «Кімната Гретхен» та харківський гурт «Жадан і Собаки». Організатором виступив благодійний фонд «Патронус», який створили журналістки Інформатора. На заході зібрали 93295 гривень, вони підуть на закупівлю необхідних речей для наших Захисників і ремонт їх автівок. 30 липня в парку Шевченка пройшла благодійна акція #ART_наступ — Book толока. Захід був покликаний зібрати кошти на потреби військових України.

Також ми писали зворушливу історію кохання рятувальників Євгенії та Ігоря. З початку війни їхнім «полем бою» стали місця ворожих ракетних ударів. 10 квітня пара працювала на місці чергового удару по аеропорту Дніпра. Далі - прозвучала раптова повітряна тривога і прогримів сильний вибух. Євгенія опинилися в лікарні, Ігор чергував біля неї в реанімації. Детальніше читайте тут

Привід для радості дають і наші спортсмени. Чірлідерши з Кам’янського здобули бронзу на чемпіонаті Європи, який походив в Афінах. А на XVI Європейському юнацькому олімпійському фестивалі дзюдоїстки з Дніпропетровської області Єлизавета Литвиненко та Діана Семченко завоювали золото.

Софія Скорик, Олег Більдін

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.