RU

Що відомо про відновлення роботи McDonald's у Дніпрі у серпні

Читать на русском

Що відомо про відновлення роботи McDonald's у Дніпрі у серпні

Читать на русском
Що відомо про відновлення роботи McDonald's у Дніпрі у серпні

Що відомо про відновлення роботи McDonald's у Дніпрі у серпні

Ще у червні з'явилася інформація про те, що в Україні у серпні можуть знову відчинити свої двері ресторани швидкого харчування McDonald's. Однак 1 серпня настало, а заклади не запрацювали.

Інформатор вирішив нагадати, що відомо зараз з цього питання. 19 червня Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що зараз є всі умови для поновлення роботи McDonald's з серпня. За його словами, МЗС активно переконує керівництво мережі повертатися до роботи у тих містах, де відносно безпечно. Також про рух процесу відкриття підтвердила і СЕО компанії мережі McDonald's Юлія Бадрітдінова. Працівники McDonald's заявляють, що у робочих чатах йдеться про можливий вихід на роботу лише у другій половині серпня. Тим часом у соціальних мережах уже розпочався «бум» із вимогою відкриття мережі ресторанів швидкого харчування, оскільки «вже немає можливості чекати». Ми проїхали містом та переконались, що ніяких ознак до того, що ресторани готуються до відкриття, немає. Також Інформатор подав офіційний запит до пресслужби McDonald's стосовно дати поновлення роботи закладів у Дніпрі. Нажаль, точної дати відкриття назвати не можуть. "Ми віддані Україні і постійно оцінюємо ситуацію, маючи амбіції відновити роботу в деяких областях. На цьому етапі ми не можемо озвучити конкретні деталі чи плани", - повідомили у пресслужбі. Окрім цього Алеся Муджирі, керівниця відділу зв'язків із громадськістю у McDonald's розповіла OBOZREVATEL, що у планів відкриватися у серпні немає: "Ця інформація є неправдивою. Зараз ми постійно оцінюємо ситуацію. У деяких областях ми маємо амбіції відновити роботу, але в поточній ситуації не можемо озвучувати конкретні плани. Слідкуйте за оновленнями, як тільки у нас будуть плани, ми їх не приховуватимемо. Але зараз планів відкривати ресторани в серпні немає, втім у нас є амбіції відновити роботу в майбутньому". Компанія зараз займається оновленням протоколів безпеки. Зокрема, кожен ресторан перевіряють щодо наявності поруч бомбосховищ. "Коли звучить сигнал "повітряна тривога", ресторани терміново повинні закриватися, що саме собою досить непростий процес, оскільки ресторан – це мінізавод зі складним обладнанням і великою кількістю відвідувачів. McDonald's не буде працювати під час повітряних тривог", - розповіла СЕО компанії McDonald's в Україні Юлія Бадрітдінова.

Раніше ми повідомляли про те, як працюють ресторани швидкого харчування McDonald's та KFC у Дніпрі. Також писали, що у ресторані у центрі Дніпра чоловіка у військовій формі відмовилися обслуговувати. Крім цього, у Дніпрі переселенець із Маріуполя розвиває ресторан, засновник якого пішов на війну.

Ярослав Жахалов

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.