RU

Чоловік із Дніпропетровської області поширював антиукраїнські заклики у соцмережі

Читать на русском

У Дніпропетровській області повідомила про підозру ще 4 колаборантам

Читать на русском
Чоловік із Дніпропетровської області поширював антиукраїнські заклики у соцмережі
Nак, в одному з міст регіону кіберфахівці СБУ викрили адміністратора груп у соціальній мережі «ВКонтакте», який проживав у Дніпропетровській області.

У Дніпропетровській області повідомила про підозру ще 4 колаборантам

Спецслужби ретельно документують кожен факт переходу на бік окупантів. Жоден колаборант не залишиться безкарним.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Службу безпеки України у Дніпропетровській області. Так, в одному з міст регіону кіберфахівці СБУ викрили адміністратора груп у соціальній мережі «ВКонтакте», який проживав у Дніпропетровській області. Зловмисник поширював матеріали антиукраїнського спрямування, в тому числі й публічні заклики до порушення територіальної цілісності України. Наразі проводять експертизи для встановлення його мотивів, чи проводив він свою діяльність з ідеологічних міркувань, чи за вказівкою російських спецслужб. За умови підтвердження усвідомленої співпраці з ворогом, йому планується повідомити про підозру за ст. 110 Кримінального кодексу України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України). Якщо провину чоловіка доведуть - йому загрожує до 10 років ув'язнення. Ще троє колаборантів погодилися стати чиновниками окупаційного режиму. Зокрема, ексчиновник Держпродспоживслужби в Луганській області з приходом окупантів добровільно обійняв посаду керівника управління так званої «державної служби ветеринарної медицини лнр».

Раніше ми писали, що ворог вночі обстріляв Синельниківський та Криворізький райони: одне село залишилось без світла. Також ми казали про те, що у Криворізькому районі зруйнована залізнична інфраструктура після обстрілів військами рф.

Савчук Сергій 

 

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.