RU

Спецслужби рф вербують українських дітей через мобільні ігри

Читать на русском

Спецслужби рф вербують українських дітей через мобільні ігри

Читать на русском
Спецслужби рф вербують українських дітей через мобільні ігри

Спецслужби рф вербують українських дітей через мобільні ігри

Спеціальні служби ворога намагаються використовувати українських дітей у своїх цілях. 

Противник видає себе за кого завгодно та пропонує малечі та підліткам начебто проходити квест. Про це повідомляє Інформатор з посилання на публікацію очільника Криворізької військової адміністрації Олександра Вілкула. Серед завдань: сфотографувати, з прив’язкою до місцевості, військові об’єкти, розташування інфраструктури міста та інші важливі для нього місця. За надіслані розвіддані діти отримують грошову нагороду.  «Дуже прошу кожного з вас, поговоріть зі своїми дітьми, попередьте інших батьків, щоб теж провели дуже серйозні розмови. Жодних квестів, жодних пересилань фотографій бути не повинно. Тому що саме ви несете відповідальність за своїх дітей. А результатом таких «квестів» можуть стати ракетні удари по наших військових, а також абсолютно мирних об'єктах, таких як – школи, дитячі садки, котельні, лікарні, вокзали та інші об'єкти міста», — написав Олександр Вілкул. Раніше Informator.ua писав, як застерегти свою дитину від підступних дій ворога.

  • Розмовляйте з малечею про їхній стан, переживання та страхи, які зараз виникають. Втрата звичного кола спілкування може підштовхнути дитину шукати нових друзів в інтернеті. А втрата роботи батьками — способів заробітку;
  • Обговоріть правила онлайн-безпеки та разом налаштуйте приватність акаунтів малюка;
  • Використовуйте навички критичного мислення та дискутування з дітьми. Поцікавтесь, як вони б вчинили в тій чи іншій ситуації, чому саме так, як можна по іншому розв'язати питання.

Раніше ми писали, що зрадник з Дніпра «зливав» ворогу розвіддані про аеродроми, залізничні об’єкти та переміщення військових. Читайте і те, що у Дніпропетровській області спіймали агента фсб, який коригував ракетні удари по аеропорту Кривого Рогу.

Софія Скорик

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.