RU

У Дніпропетровській області викрили двох колаборантів

У Дніпропетровській області викрили двох колаборантів

У Дніпропетровській області викрили двох колаборантів

У Дніпропетровській області викрили двох колаборантів

Прокуратура викрила двох чоловіків, які здійснювали колабораційну діяльність. 

Про це повідомляє Інформатор, з посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру.

У березні та у травні 2022 року чоловіки розміщували на своїх сторінках в забороненій соціальній мережі дописи, в яких заперечували збройну агресію рф та схвалювали тимчасову окупацію російськими військами території України.

Один з чоловіків активно використовував соцмережі, де закликав допомагати окупантам, дискредитував українську владу та Збройні сили України.

Іншого мешканця регіону окупанти залучили до підривної діяльності через його прокремлівські погляди, які він поширював у колі спілкування.

Крім того, під дописом з російського інформаційного ресурсу один з чоловіків залишив коментар з підтримкою дій держави-агресора рф та її збройних формувань, а інший колаборант закликав до знищення українських військових.

Під час обшуку за місцем мешкання зловмисників правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, яка використовувалася в протиправній діяльності.

Після приїзду один з чоловіків одразу активував свої соцмережі Після приїзду один з чоловіків одразу активував свої соцмережі

Іншого мешканця регіону окупанти залучити до підривної діяльності через його прокремлівські погляди, які він поширював у колі спілкування Іншого мешканця регіону окупанти залучити до підривної діяльності через його прокремлівські погляди, які він поширював у колі спілкування

Під час обшуку за місцем мешкання зловмисників правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку Під час обшуку за місцем мешкання зловмисників правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку

Раніше ми писали, що у Першотравенську в чоловіка вистрілили за зауваження. Також ми казали, що у Дніпропетровській області попрощалися із загиблим героєм Анатолієм Тарасенко.

Савчук Сергій 

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.