RU

У Дніпрі на Богдана Хмельницького п'яний водій на Skoda скоїв ДТП

У Дніпрі на Богдана Хмельницького п'яний водій на Skoda вдарив припарковане авто

У Дніпрі на Богдана Хмельницького п'яний водій на Skoda скоїв ДТП

У Дніпрі на Богдана Хмельницького п'яний водій на Skoda вдарив припарковане авто

У середу, 10 серпня, до поліції зателефонували мешканці одного з будинків по проспекту Богдана Хмельницького та повідомили, що неподалік сталася аварія.

Дзвінок на лінію "102" надійшов близько 1:00. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на прес-службу Патрульної поліції Дніпропетровської області.

Коли екіпаж приїхав на місце, виявив пошкоджений автомобіль Skoda. Поряд із транспортним засобом був водій. Він розповів, що не впорався з керуванням, наїхав на бордюр і пошкодив авто. Під спілкування патрульні виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти освідування на "Драгері". В результаті, виявилось, що в крові чоловіка 2,32 проміле алкоголю. Це майже в 12 разів перевищувало норму.

Охоронці порядку склали матеріали за ч. 1 ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП.

В крові 2,3 проміле алкоголю В крові 2,3 проміле алкоголю

Раніше ми писали про те, що у Дніпрі на Марії Лисиченко на АЗС загорівся Lanos. Також ми казали, що у Дніпрі на Набережній Перемоги мотоцикліст збив велосипедиста.

Ярослав Жахалов

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.