UA

Лікарні Дніпропетровщини отримають обладнання від Німеччини – Валентин Резніченко

Лікарні Дніпропетровщини отримають обладнання від Німеччини – Валентин Резніченко

Чотири медзаклади області отримають нове обладнання на суму понад 132 тисячі євро. Поставка запланована на осінь. Як повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко, таку допомогу надасть німецька урядова організація GIZ.

«Створюємо комфортні умови в лікарнях та санаторіях області. Робимо ремонти, оновлюємо матеріально-технічну базу. Допомагають у цьому й міжнародні організації. Завдяки співпраці з GIZ, вже цієї осені чотири медзаклади області отримають сучасне обладнання вартістю понад 130 тисяч євро», –сказав Валентин Резніченко. 

Нове обладнання направлять до обласної фізіотерапевтичної лікарні «Солоний лиман», нікопольського медцентру медико-соціальної реабілітації дітей, дніпровського дитячого психоневрологічного санаторію №4 для дітей з тяжкими розладами мови та ураженнями ЦНС, панасівського геріатричного пансіонату.

Заклади отримають електротренажери для рук і ніг, електроапарати для стимуляції м’язів і нервів, інгалятори, інвалідні крісла, ходунки, функціональні ліжка та матраци до них – загалом близько двох сотень одиниць обладнання та медустаткування.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.