UA

Заняття з англійської мови розпочала нова група АТОвців, – Валентин Резніченко

Заняття з англійської мови розпочала нова група АТОвців, – Валентин Резніченко

Розпочали уроки англійської  в новій групі АТОвців. Хлопців навчають за інноваційними методиками, акцент – уміння вільно розмовляти. Безкоштовні курси для демобілізованих організовує ДніпроОДА вже третій рік поспіль. За цей час англійської навчилися приблизно три сотні бійців. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. 

«ДніпроОДА допомагає АТОвцям адаптуватися до мирного життя: хтось хоче змінити професію, інші – поліпшити знання у різних галузях. Тому з 2015 року організовуємо для демобілізованих бійців безкоштовні ІТ-курси та заняття з англійської. Загалом за два роки знання іноземної покращили майже 300 АТОвців», – зазначив Валентин Резніченко. 

У двох новостворених групах – 20 студентів. Заняття проводитимуть тричі на тиждень у центрі іноземних мов English Time у Дніпрі. Атмосфера – жвава та дружня. По суботах спілкуватимуться з носієм англійської зі США.

«Хоч вивчав англійську і в школі, і в інституті, та залишилося чимало прогалин – важко змусити себе почати розмовляти. Думаю, на курсах зможу навчитися й цьому», – розповів Анатолій Гирка. 

Упродовж 36 занять студентів навчатимуть не тільки граматиці та вимові, головне – вони зможуть нарешті заговорити англійською.

«За весь курс студенти зможуть вивчити близько трьох тисяч нових слів, – розповіла викладач Анна Манжула. – Намагаємося урізноманітніти заняття, щоб хлопці навчалися із задоволенням – тоді й результат буде відмінним». 

По закінченні курсів хлопці отримають сертифікат відповідного рівня – все залежатиме від того, як вони складуть тести.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.