UA

Дніпровські бадмінтоністи – у трійці найкращих на міжнародному турнірі в Словенії

Дніпровські бадмінтоністи – у трійці найкращих на міжнародному турнірі в Словенії

Дніпровські юніори привезли дві «бронзи» з міжнародного турніру, який пройшов у Словенії. За перемогу змагалися більше двохсот спортсменів з десяти країн світу. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту ДніпроОДА. 

«Україну на змаганнях представляли 15 спортсменів з Дніпра, Харкова, Миколаєва та Одеси. Учасники з нашого міста виявили майстерність і вибороли бронзу в протистоянні з італійцями», - розповів тренер дніпровських спортсменів Дмитро Зозуля. 

Дванадцятирічні Яна Приходько й Микита Єрьоменко грали у віковій категорії до 15 років. Разом із нашою дівчиною в тандемі виступала представниця Болгарії Міхаела Чепішева, з хлопцем – одесит Артем Носов. Суперники-італійці були дещо старше від наших спортсменів, тому третє місце – це доволі гарний показник, упевнений тренер.

 width=

«Боротьба була запеклою, та й узагалі турнір не з простих. Він тривав три доби, іноді доводилося грати по декілька поєдинків на день. Наші бадмінтоністи були на висоті. Тепер вони готуватимуться до наступного відбіркового етапу чемпіонату Європи, який пройде у грудні в Естонії», - зауважив Дмитро Зозуля. 

Переможці естонських змагань у лютому 2018 року поїдуть на першість Європи.  

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.