UA

Новини тижня: що зроблено на Дніпропетровщині

Новини тижня: що зроблено на Дніпропетровщині

Будівництво житла, захист від підтоплень, ремонт шкіл та дитсадків. На якій стадії виконання ці роботи – у щотижневому топ-5 від ДніпроОДА.

У селі Вербуватівка Юр’ївського району недобудову, що була порожньою двадцять років, перебудовують на житловий будинок. Роботи вже завершують: підключили воду й електрику, на фінішній прямій – облаштування внутрішніх приміщень та газифікація. У будинку оселяться 12 родин лікарів та педагогів Варварівської громади.

Мешканці селища Радушне Криворізького району незабаром забудуть про багаторічні підтоплення садиб. Там реконструюють дренажно-паводкову систему. Цьогоріч проклали близько трьох кілометрів трубопроводу, облаштували більше тридцяти дренажних колодязів та запустили насосну станцію, де встановили нове обладнання. Повністю завершити цей проект планують наступного року.

Завершується зовнішня реконструкція Солонянської опорної школи. Там замінили та утеплили покрівлю, встановили пластикові вікна, тривають фасадні роботи. Завершують установлення огорожі та монтують ворота, будівництво стадіону - в самому розпалі. Незабаром у школі обладнають інклюзивно-ресурсний центр, в якому надаватимуть психолого-педагогічну допомогу дітям з особливими потребами.

В Обухівці Дніпровського району триває спорудження дитсадка на 115 вихованців. Там уже звели два поверхи, встановлюють вікна та облаштовують покрівлю. У дитсадку встановлять сонячні батареї, облаштують теплу підлогу. Поряд – збудують власні котельні. Об’єкт планують здати наступного року, 2018-го.

У Павлограді триває реконструкція пішохідного мосту через річку Вовча. Будівельники знизили споруду до рівня берега, забетонували дорогу, що пролягає через міст. Наразі встановлюють перила, облаштовують пандуси й підходи з берега. Завершити роботи планують до кінця року.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.