UA

Сироти з Дніпропетровщини проведуть зимові канікули в США, – Валентин Резніченко

Сироти з Дніпропетровщини проведуть зимові канікули в США, – Валентин Резніченко

Семеро вихованців Нікопольського навчально-реабілітаційного центру «Ніка» проведуть новорічні канікули у США. Хлопчики та дівчатка віком від 9 до 15 років – із багатодітних родин та сироти – майже місяць відпочиватимуть у сім’ях американських волонтерів. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. 

«Піклуємося про дітей загиблих героїв, АТОвців, діточок із малозабезпечених та багатодітних родин, а також про хлопчиків та дівчаток, які волею долі залишилися без батьківського піклування. Турботу держави повинні відчувати всі маленькі мешканці регіону – це постійно підкреслює Президент України Петро Порошенко. Малеча й підлітки відпочивають і оздоровлюються у дитячих таборах та санаторіях України, навчаються в освітніх закладах Європи. Організуємо для таких дітей і подорожі до інших країн», – зазначив Валентин Резніченко.

Цьогорічні зимові канікули семеро дітей-сиріт – вихованців Нікопольського навчально-реабілітаційного центру «Ніка», проведуть разом із родинами американських волонтерів у США. Їх прийматимуть мешканці штатів Флорида, Теннессі, Массачусетс та Мічиган.

На дітлахів очікуватимуть походи до музеїв і Діснейленду, ознайомлення з історією США і народною творчістю корінного населення – індіанців, а також безліч інших розваг.

На ознайомлення з історією та звичаями американців маленькі мешканці Дніпропетровщини матимуть майже місяць – мандрівка триватиме з 22 грудня до 18 січня.

Ця подорож стала можливою завдяки співпраці ДніпроОДА та благодійної організації із США «Міжнародний відпочинок та оздоровлення дітей». Усі витрати – за рахунок американської сторони.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.