UA

У Дніпрі презентували виставку про новорічні подарунки

У Дніпрі презентували виставку про новорічні подарунки

Що дарували на Новий рік та Різдво раніше і що дарують нині? Які презенти колись вважалися розкішшю, а сьогодні сприймаються, як належне? Відповіді на ці запитання можна знайти на виставці «Новорічні подарунки», що її презентували в історичному музеї Дніпра. Про це повідомили в управлінні культури, національностей та релігій ДніпроОДА. 

«Новий рік та Різдво сповнені казковістю та надією. Історія свідчить: людство в будь-якій ситуації, в будь-який складний період завжди чекало на новорічні свята. Вірили в краще майбутнє, яке принесе з собою казкова ніч», - розповіли в історичному музеї. 

 width=

Жодний Новий рік не обходиться без подарунків, - додали в музеї. Їм вирішили присвятити цілу виставку. Відвідувачів експозиції чекає калейдоскоп подарунків, вони можуть дізнатися, що було прийнято дарувати в різні часи, та подивитися на звичні речі по-новому.

Експозицію прикрашають  роботи юних художників Дніпровської дитячої художньої школи № 2.

Виставка працює щодня, крім понеділка та останньої п'ятниці місяця, з 10:00 до 17:00, каса закривається о 16:15. Адреса музею: вул. Д. Яворницького, 16. Телефон: (0562) 46-34-22.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.