UA

Кандидат в мэры от партии "Национальный Корпус Днепр" подтвердил участие в местных выборах

Кандидат в мэры от партии "Национальный Корпус Днепр" подтвердил участие в местных выборах

До местных выборов в Украине осталось менее месяца. Уже 25 октября украинцы будут голосовать за новых депутатов и председателей городских, районных, сельских и поселковых советов. Подавляющее большинство граждан Украины (82%) собирается участвовать в местных выборах: кто-то делает ставку на профессионализм и опыт, кто-то придерживается стратегии «новых лиц», а в Днепре есть те, кому удалось объединить эти критерии в своей команде.

Партия «Национальный Корпус Днепр» примет участие в местных выборах, о чем официально сообщала во время конференции 16 сентября.

Игорь Майденко обратился к жителям города:

Буду використовувати кожну можливість донести до Вас інформацію, щодо майбутнього нашого міста. Вже незабаром, після закінчення виборів, Дніпро отримає новий склад міської ради. Складається ситуація за якої представники проукраїнських, нових, незалежних партій можуть бути зовсім не представлені у новому депутатському корпусі.

Політичні проекти, які починають свою діяльність в місті лише зараз, або ті які «воскресають» лише під час виборчих перегонів і кожен раз різними складами, тому що черговий олігарх чи місцевий «естеблішмент» купив франшизу - загроза для всіх нас.

Значна кількість цих проектів, які вже зареєструвалися і планують прийняти участь у виборах, були поставлені щоб розмивати й так невеликі відсотки в тих, хто не має телеканалів національного рівня, а після «правильного» підрахунку ми отримаємо чергову перемогу системи.

Закликаю Вас з розумінням поставитися до свого вибору, адже справжні дніпряни повинні отримати депутатів – професіоналів кожен у своїй професії, які вже впродовж п’яти років не словом, а ділом доводять свою готовність відстоювати інтереси жителів міста. За результатами проведених соціологічних досліджень наша політична партія проходить до нового складу Дніпровської міської ради за умови консолідування голосів, а не розпорошення за можливо і достойні проекти, але на сьогодні на жаль об’єктивно неспроможні набрати навіть мінімально необхідні 5%!

Звертаюся до Вас з проханням зрозуміти наявну ситуацію і обрати представників реальної сили, яка об‘єктивно сьогодні в Дніпрі є єдиною, що  зможе боротися з корупцією та кланами. Обирайте небайдужих сусідів, що будуть  завжди поряд з Вами, усю каденцію знаходитимуться на районі,  у Вашому будинку та під’їзді, а не політичні проекти, про які вже 26 жовтня Ви нічого не почуєте. – конец цитаты

Так, команда «Национальный Корпус Днепр» идет в Днепровский городской совет, в совет Днепровского района, также партия подала кандидата на выборы Днепровского городского головы Игоря Майденко – заведующего приёмным отделением областной детской больницы.

 width=

 width=

 width=

 width=

 width=

 width=

Партнерский материал 

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.