UA

Діти Дніпропетровщини відвідають «міста професій»

Діти Дніпропетровщини відвідають «міста професій»

Юні мешканці Дніпра, Кам’янського та Кривого Рогу зможуть спробувати себе представниками різних спеціальностей – від соціального працівника до рятувальника. Про проект «Місто професій» розповіли в департаменті освіти і науки ДніпроОДА. 

«Цей проект дасть можливість дітям через гру на деякий час зануритися в доросле життя. Отримати стилізований паспорт, обрати професію до душі, пройти інструктаж  та влаштуватися на роботу», - розповіла координатор проекту «Місто професій» у Дніпропетровській області Наталія Кулінська. 

Після короткого майстер-класу від фахівців у своїх галузях діти "працюватимуть" рятувальниками, пожежниками, футболістами, поліцейськими, лікарями, будівельниками.

Під час гри-роботи діти набудуть навичок обраної професії та зможуть заробити іграшкові гроші – гривники, які потім обміняють у Місті професій на солодощі чи канцтовари.

«Взяти участь може кожна дитина, яка забажає. Жодного попереднього запису не потрібно: учасник підходить до імпровізованого паспортного столу -  і починається гра», - додала Наталія Кулінська. 

«Місто професій» працюватиме з 12-ї до 15-ї години 30 вересня у Дніпрі в парку Глоби, 1 жовтня  - у Кривому Розі в парку Героїв, а також 7 жовтня  - у Кам’янському (місце проведення уточнюється).

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.