UA

На міжнародний економічний форум у Дніпрі вже зареєструвалися близько 500 учасників, - Валентин Резніченко

На міжнародний економічний форум у Дніпрі вже зареєструвалися близько 500 учасників, - Валентин Резніченко

Триває реєстрація на міжнародний економічний форум, який пройде у Дніпрі в листопаді. На зустріч із провідними вітчизняними та  зарубіжними фахівцями вже зареєструвалися приблизно 500 людей. Про це розповів голова ДніпроОДА Валентин Резніченко. 

«Завдання Президента України Петра Порошенка – створення сприятливого інвестиційного клімату. Дніпропетровщина – економічний локомотив України. По суті прифронтова область, яка з початку війни на Сході не втратила жодного інвестора, а тільки продовжує нарощувати обсяги грошових вливань в економіку держави. На часі – налагодження ділових зв’язків з потенційними інвесторами з усього світу. Для цього й проводимо міжнародний економічний форум», - наголосив Валентин Резніченко. 

Бізнесмени Дніпропетровщини презентують власний потенціал, дізнаються про досвід закордонних партнерів. На форум приїдуть дипломати й інвестори з 50 країн світу.

«На учасників чекають дискусії, тренінги, презентації.  Цей майданчик створить відчутний імпульс для подальшого розвитку як Дніпропетровщини, так і всієї України», - додав Валентин Резніченко. 

Форум відбуватиметься 16—17 листопада. Вхід безкоштовний, реєстрація тут.

Мы используем файлы cookie, чтобы обеспечить должную работу сайта, а контент и реклама отвечали Вашим интересам.