RU

У Дніпрі на Панікахи стовб впав на фуру

Читать на русском

У Дніпрі на Панікахи стовб впав на фуру

Читать на русском
У Дніпрі на Панікахи стовб впав на фуру

У Дніпрі на Панікахи стовб впав на фуру

У вівторок, 2 серпня, на Панікахи стовб впав на фуру. У події ніхто не постраждав.

Інцидент стався близько 17:30. Про це повідомляє Інформатор з місця події. Зі слів водія фури, машина зламалася і він її ремонтував. В якийсь момент почув стукіт і побачив, як на землю падають уламки бетону та заліза. Коли виліз з-під вантажівки, побачив що стовб нахилився. У цей час повз проїжджав автобус та зачепив елемент конституції, від чого стовб опустився на кабіну фури. На місці працює аварійна служба, очікується приїзд крана. Проїзд на ділянці у бік Запорізького шосе ускладнений. Водії об'їжджають по зустрічній смузі.

Раніше ми також повідомляли, що у Дніпрі на Володимира Великого на тротуар впали дорожні знаки. Окрім того, на Курсантській після дощу автомобілі маже «пливуть» по дорозі. Писали ми і про те, що у центрі Дніпра водій BMW не пропустив швидку і ледь не спровокував ДТП.

На Панікахи стовб впав на фуру На Панікахи стовб впав на фуру Інцидент стався близько 17:30 Інцидент стався близько 17:30 У події ніхто не постраждав У події ніхто не постраждав Зі слів водія фури, машина зламалася і він її ремонтував Зі слів водія фури, машина зламалася і він її ремонтував Повз проїжджав автобус та зачепив стовб, від чого він опустився на кабіну фури Повз проїжджав автобус та зачепив стовб, від чого він опустився на кабіну фури На місці працює аварійна служба, очікується приїзд крана На місці працює аварійна служба, очікується приїзд крана Проїзд на ділянці у бік Запорізького шосе ускладнений Проїзд на ділянці у бік Запорізького шосе ускладнений

Ярослав Жахалов

Фото: Руслана Левченко

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.