RU

1500 родин без світла у Дніпропетровській області: у новорічну ніч ворог запустив по Україні 90 “Шахедів”

Читать на русском

Читать на русском
1500 родин без світла у Дніпропетровській області: у новорічну ніч ворог запустив по Україні 90 “Шахедів”
Важка ніч у Дніпропетровській області

У ніч на 1 січня росіяни випустили по Україні 90 “Шахедів”. 5 безпілотників знищили сили ППО над Дніпропетровською областю: у Дніпровському, Синельниківському, Новомосковському та Кам’янському районах. На жаль, є влучання. 

Так, у П’ятихатській громаді Кам’янського району 1 500 сімей залишились без світла. Ворожий безпілотник зачепився за лінію електропередач. Про це повідомив голова ДніпроОВА Сергій Лисак, — пише Інформатор. 

“Фахівці оперативно виїхали на місце. Заживили оселі. У Дніпрі ворожий БпЛА поцілив по одному з підприємств. Там сталося займання. Протягом години пожежники приборкали вогонь”, — написав він. 

Також дісталося Нікопольському району. Його росіяни накрили артилерійським вогнем та випустили по районному центру понад десяток снарядів. Там пошкоджені гімназія та 13 приватних будинків, побиті 2 гараж, газогони та електромережі. 

“За уточненою інформацією, внаслідок вечірніх обстрілів пошкоджено гімназію, 13 приватних будинків, 2 господарські споруди, гаражі, 5 ліній електропередачі, газогони та паркани”, — повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. 

Зазначимо, що загалом у новорічну ніч загарбники запустили по Україні 90 “Шахедів”. Захисники неба знищили 87 ударних БпЛА. 

Нагадаємо, що кількість загиблих від російської атаки на Дніпро збільшилась. Також читайте, що у всіх районах Дніпропетровської області створили комендатури та запровадили особливий режим в'їзду і виїзду. Писали ми й про те, що у Дніпрі мешканці пошкоджених від російської атаки будинків виносять на смітник прикрашені новорічні ялинки

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.