Дніпровський кондитер виготовив шоколадне “Мак-Меню”

Олексій Александров

Кондитер із Дніпра не перестає дивувати й кожного разу вигадує для себе нові виклики. Цього разу кулінар приготував торт у вигляді “Мак-Меню”. Торт виглядає дуже реалістично, а сам бургер дуже схожий на оригінал

Кулінар навіть зміг відтворити з шоколаду нагетси та картоплю фрі. Про це повідомляє Інформатор із посиланням на сторінку кухаря. 

Вага торта 5 кілограмів. Усередині шоколадний бісквіт, шоколадний крем Тірамісу, крем Чіз (вершковий сир, вершки та масло) із додаванням вишні. Картопля фрі кухар виготовив із листкового тіста. 

Раніше Інформатор писав, що кондитер із Дніпра приготував їстівний Daewoo Lanos. Також кухар готував 9-кілограмовий торт у вигляді сейфа з грошима. Окрім того, кухар виготовив торт до Чемпіонату світу з футболу

No ad for you