RU

MOYO першим у ритейлі запустив працевлаштування без паперів

MOYO першим у ритейлі запустив працевлаштування без паперів

MOYO першим у ритейлі запустив працевлаштування без паперів

MOYO першим у ритейлі запустив працевлаштування без паперів

Мережа магазинів MOYO стала першим роботодавцем в українському ритейлі, який спростив процедуру оформлення нових співробітників і приймає копії цифрових документів у застосунку Дія. Відтепер влаштуватись на роботу в MOYO можна віддалено: без паперів, ксерокопій і заяв.

25 травня в MOYO оформили першого співробітника за допомогою Дії. Весь процес повністю автоматизований і займає кілька хвилин. У компанії кажуть, що цифровий спосіб подачі документів вже майже на 70% витіснив паперовий. 

Це вже не перша ініціатива компанії в межах співпраці з Дією. Минулого року MOYO став першим ритейлером техніки та електроніки, який запровадив миттєве оформлення кредитів за допомогою застосунку Дія, тобто, без паперових документів. Також компанія долучилася до проєкту Мінцифри з популяризації цифрової грамотності в Україні. «Ми продаємо техніку та електроніку: інтерес до інновацій закладений у нашу ДНК і є частиною нашої стратегії. Ми справді хочемо жити в цифровій державі і бути її частиною», — каже Валентин Івакін, генеральний директор MOYO. — «Сьогодні ми першими перевели оформлення співробітників в цифру та оптимізували ряд процесів в компанії, але головне це враження про MOYO, яке з’являється у співробітників з самого початку роботи з нами. Адже ще ніколи оформлення на роботу не було таким простим і сучасним». MOYOнаціональний омніканальний ритейлер техніки та електроніки в Україні, працює з 2009 року. До повномасштбаного вторгнення мережа MOYO об’єднувала понад 55 магазинів у більше ніж 30 містах та єдиний в Україні цілодобовий магазин-склад техніки та електроніки MOYO 24/7 у Києві. 2021 року компанія отримала нагороду від Української народної премії «Мережа магазинів техніки №1 в Україні». В асортименті ритейлера понад 40 тисяч сертифікованих товарів від більш ніж 350 світових виробників.  Дія — це новий рівень взаємодії держави та громадян: зручний і людяний. Для користувачів доступні портал та застосунок Дія. На порталі можна отримати онлайн 70+ державних послуг, а в оновленому мобільному застосунку — доступ до 12 своїх цифрових документів та 23 послуг.  Для запитів: kateryna.dzhahatspanian@moyo.ua 

Рекламний матеріал

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.