RU

Тварини шукають дім: де у Дніпрі знайти собі пухнастого друга

Читать на русском

Тварини шукають дім: де у Дніпрі знайти собі пухнастого друга

Читать на русском
Тварини шукають дім: де у Дніпрі знайти собі пухнастого друга

Тварини шукають дім: де у Дніпрі знайти собі пухнастого друга

Саме сьогодні ви можете зробити добру справу, а саме взяти собі додому тваринку. Тільки уявіть, як ви приходите з роботи, а до вас з-за дверей вибігає цуцик, чи кицька і радіє вашому приходу.

Інформатор покаже, які тварини шукають дім.

Кунжут

Ласкавий добряк котик Кунжут у пошуках люблячої сім'ї. Чудовий, дуже ніжний та зовсім ручний котик. Вік 1.5-2 роки. Кунжут майстерно валяється на дивані та професійно виконує всі функції лінивого домашнього котика. Імовірно метис Британської породи. Гарного чорного відтінку, блищить і переливається на сонці. Маленька біла краватка на грудях, для контрасту і краси. Очі зелені. Віддається у сім'ю одним котиком. Кастрований. Охайний і привчений до лотка. Від бліх та глистів оброблений. Їсть сухий корм. Привеземо до вас додому, по Дніпру.

  • Сторінка міні-притулку в Facebook
  • Сторінка міні-притулку в Instagram

Тварини шукають дім: де у Дніпрі знайти собі пухнастого друга 1

Агава

Кішечка - принцеска породиста Шотландочка Агава, вік 3+ років. Терміново в люблячі ручки. Майбутнім господарям, бажано, мати досвід утримання котиків такої породи. Мила кішечка, але буває норовлива. Знає, що красуня і користується загальним захопленням. Радо зустрічає, любить, щоб гладили по голові. Мурчить, розповідає усі свої новини. Дуже розумна кішечка. До інших кішок агресивна, ревнива егоїстка. Такій красуні все можна пробачити. Шерсть коротка. Мордочка, як із картинки, вушка маленькі, очі великі зелені. Такі очі неможливо забути. Стерилізована. Дуже охайна, привчена до лотка. Їсть сухий корм. Від бліх та від глистів оброблена.

  • Сторінка міні-притулку в Facebook
  • Сторінка міні-притулку в Instagram

Тварини шукають дім: де у Дніпрі знайти собі пухнастого друга 2

Лэди

Це рідкісна і персикова дівчинка з вічками-намистинками, ходою топ-моделі та ангельським характером. Два місяці всього, а знає всі котячі мудрості. Ця крихта подарує вам щастя та радість.

  • Сторінка міні-притулку в Facebook
Тварини шукають дім: де у Дніпрі знайти собі пухнастого друга 3

Марча

Її очі завжди дивиться так, що може розповісти поглядом про все своє життя. Може тому, що вона не молода і мудра киця з життєвим досвідом. Ці очі будуть дивитися лише на людину з дуже добрим серцем. Бо інші не візьмуть її до себе із-за віку.

Вона для тієї людини, яка захоче допомогти їй взявши з притулку до себе, але насправді ця неймовірна киця допомагатиме тій людині.

  • Сторінка міні-притулку в Facebook.
Тварини шукають дім: де у Дніпрі знайти собі пухнастого друга 4

Бубочка

Бубочка - гарний котик. Він стільки витримав. Одужав після тяжких травм, наїв пухнасте пузико, затоваришував зі всіма котами в притулку і лежить- чекає на свою сім'ю.
  • Сторінка міні-притулку в Facebook;
Тварини шукають дім: де у Дніпрі знайти собі пухнастого друга 5

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.