RU

У Дніпрі на Мануйлівському проспекті впав балкон

Читать на русском

У Дніпрі на Мануйлівському проспекті впав балкон

Читать на русском
У Дніпрі на Мануйлівському проспекті впав балкон

У Дніпрі на Мануйлівському проспекті впав балкон

У понеділок, 1 серпня, на Мануйлівському проспекті впав балкон.

Інцидент стався близько 22:00. Про це повідомляє Інформатор з місця події. За попередньою інформацією від комунальників, та жильців дому ніхто під час події не постраждав. Скоріш за все відбулося втома металу, яка і призвела до обвалу конструкції. На місці працюють комунальники, вони обрізають металеві опори балкона і згодом приберуть бетонні уламки. Територія огороджена.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Дніпрі на вулиці Івана Акінфєєва під припаркованою Mazda провалилася плитка. Також читайте, що у Дніпрі на Європейській вулиці обвалився фасад. Тротуар засипало плиткою та цеглою.

На Мануйлівському проспекті впав балкон На Мануйлівському проспекті впав балкон За попередньою інформацією ніхто не постраждав За попередньою інформацією ніхто не постраждав На місці працюють комунальники На місці працюють комунальники Комунальники обрізають металеві опори балкона Комунальники обрізають металеві опори балкона Обвал стався близько 22:00 Обвал стався близько 22:00 Скоріш за все, обвал стався через втому металу Скоріш за все, обвал стався через втому металу Згодом бетонні уламки приберуть Згодом бетонні уламки приберуть Територія огороджена Територія огороджена Люди не постраждали Люди не постраждали Фото: Руслана Левченко Фото: Руслана Левченко

Сергій Савчук

Фото: Руслана Левченко

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.