RU

На виїзді із Дніпра біля АЗС «ОККО» KIA насмерть збив чоловіка

Читать на русском

На виїзді із Дніпра біля АЗС «ОККО» KIA насмерть збив чоловіка

Читать на русском
На виїзді із Дніпра біля АЗС «ОККО» KIA насмерть збив чоловіка
Аварія сталася приблизно о 10:30 біля АЗС «ОККО»

На виїзді із Дніпра біля АЗС «ОККО» KIA насмерть збив чоловіка

У четвер, 4 серпня, на виїзді із Дніпра, на Запорізькому шосе, водій KIA збив пішохода. Останній помер на місці.

Аварія сталася приблизно о 10:30 біля АЗС «ОККО». Про це повідомляє Інформатор з місця події. За попередньою інформацією від поліцейських, водій KIA рухався по Запорізькому шосе на виїзд із Дніпра. В цей момент дорогу в невстановленому для цього місці перебігав чоловік, приблизно 60 років. В наслідок чого останній потрапив під колеса. Від отриманих травм чоловік помер на місці. На місці працюють патрульні, очікується прибуття слідчого по ДТП. На даний час особистість загиблого ще не встановлена. При плануванні поїздки враховуйте, що на виїзді із Дніпра збирається затор, зайнята ліва смуга.

Аварія на Запорізькому шосе Аварія на Запорізькому шосе Чоловік потрапив під колеса Чоловік потрапив під колеса Перебігав дорогу в невстановленому місці Перебігав дорогу в невстановленому місці Загиблому приблизно 60 років Загиблому приблизно 60 років На місці працює патрульна поліція На місці працює патрульна поліція Усі деталі ДТП з'ясують слідчі Усі деталі ДТП з'ясують слідчі особистість загиблого ще не встановлена особистість загиблого ще не встановлена Від отриманих травм чоловік помер на місці Від отриманих травм чоловік помер на місці Чоловік помер на місці Чоловік помер на місці Збирається затор Збирається затор Зайнята ліва смуга Зайнята ліва смуга

Раніше ми також писали, що у Дніпрі на Донецькому шосе BMW врізався у відбійник і загорівся. У ДТП загинули дві людини. Окрім того, у центрі Дніпра водій BMW не пропустив швидку і ледь не спровокував ДТП. Повідомляли ми і про те, що на Панікахи стовб впав на фуру.

Софія Скорик

Фото: Денис Чубченко

Відео: Владислав Степанов

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.