RU

Як виглядає Дніпро у похмуру погоду

Читать на русском

Як виглядає Дніпро у похмуру погоду

Читать на русском
Як виглядає Дніпро у похмуру погоду

Як виглядає Дніпро у похмуру погоду

Похмура погода — не привід сидіти вдома. Ви тільки уявіть, гарячий стаканчик чаю, ковдра та неймовірний вигляд на Дніпро поруч з близькою людиною. Що може бути прекраснішим? 

Ще годину тому із-за хмар виглядали промінчики сонця, потім пройшла справжня злива. Та навіть вона не зіпсувала настрій мешканцям міста. Завдяки нашим Захисникам та Захисницям ми маємо змогу радіти та насолоджуватися кожною хвилиною нашого життя. Аби показати вам всю красу нашого міста, оператори Інформатора вирушили на прогулянку.  За улюбленою справою За улюбленою справою Зелені дерева Зелені дерева В очікуванні вилову В очікуванні вилову По дорозі з другом По дорозі з другом Місцева краса Місцева краса Гілля Гілля Різнобарвні плавзасоби Різнобарвні плавзасоби Чудеса маскування Чудеса маскування Чудеса природи Чудеса природи Прогулянка з найкращим другом Прогулянка з найкращим другом Прозора вода Прозора вода Час освіжитися Час освіжитися Літні розваги Літні розваги Прогулянка з друзями Прогулянка з друзями Дивовижне небо Дивовижне небо Дивовижне поруч Дивовижне поруч Літо, спека Літо, спека Прогулянка парком Прогулянка парком Чарівне небо Чарівне небо Втомився Втомився Літні розмови Літні розмови Прогулянка містом Прогулянка містом Краса природи Краса природи Дивовижний фонтан Дивовижний фонтан   Час з близькою людиною Час з близькою людиною Прогулянка Набережною Прогулянка Набережною Фото на згадку Фото на згадку Чарівні квіти Чарівні квіти Додому Додому Красива архітектура Красива архітектура Природа і заводи Природа і заводи Прапор незламності Прапор незламності Поціновувачі риболовлі Поціновувачі риболовлі Краса навколо нас Краса навколо нас Річка, тиша Річка, тиша Сіре місто Сіре місто Час з друзями Час з друзями Жити тут і зараз Жити тут і зараз Цінні моменти Цінні моменти Літні поїздки Літні поїздки Радісна мить Радісна мить Літо в самому розпалі Літо в самому розпалі В моменті В моменті Заворожуючий краєвид Заспокійливий краєвид

Нагадаємо, що ми показували, як виглядає Дніпро під час зливи. Також читайте, якби у Дніпра був Instagram, він би виглядав так. Окрім того, у Дніпрі відкрили Book толоку картин, хенд-мейд та книг.

Софія Скорик

Фото: Владислав Степанов, Денис Чубченко

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.